петък, 17 декември 2010 г.

Sharp инвестира $ 1.2b в разширяване на производството на LCD смартфон, Apple пръсти като основен клиент

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/sharp-investing-1-2b-in-expanding-smartphone-lcd-production-ap/:
Apple е практикуване си самоналожената върховенството на доставчика полигамията тази седмица и в Япония Nikkei е да ни всичко за него. Тя започна в понеделник, когато научихме, че на Toshiba хвърлят малко пари за изграждане на нов дисплей растениевъдството смартфон, с Apple като основен инвеститор и последващите потребителите, и днес ние чуваме почти същата история, само с Sharp игра ролята на японския производител на Apple хардуер капризи. А "голяма част" от 1,2 милиарда щатски долара разходи - идентично с това на Toshiba казва, че разходите - за разширяване на Sharp Kameyama фабрика се очаква да бъде рамене от работни места " парични потоци, богат на екипажа, един postulation потвърждава и от "Ройтерс", който успя да копае чифт източници съгласяват с Nikkei. Нашият отбор, който японските Sharp е направила своите планове за разширяване на длъжностно лице, но явно има обикновения надникнем за всяка връзка Apple, а DigiTimes казва Toshiba е направо отрича да е замесен с Купертино. Предполагам, че просто ще трябва да чакам за iPhone 7 teardowns за да разберете.

Sharp инвестира $ 1.2b в разширяване на производството на LCD смартфон, Apple пръсти като основен клиент първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти декември, 2010 година 08:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AP (PhysOrg) , Ройтерс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар