петък, 17 декември 2010 г.

Apple иска да патент sharable приложения, счита, наричайки ги "семена"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/apple-looking-to-patent-sharable-apps-considers-calling-them-s/:
Вие знаете, че нов апартамент убиец просто имам за вашия iPhone? Бихте ли светлина ни копие да опитате? Разбира се, че не може - не работи по този начин - но съвсем скоро тя може. Глобата хора в очевидно Apple наскоро откриха патент на Apple ап, който описва начин за прехвърляне на приложения за партньорска към партньорската Bluetooth или блестяща звезда напълнена WiFi . Идеята отива, че ако компанията иска да се разпространява на програма от уста на уста, тя може и да го направи може да се споделя също така и собственик на един апартамент може да преведе "молба семена" за приятели и познати с подобно устройство. Вие ще изберете от менюто на приложения, за да греда над, където само тези greenlit от техните разработчици ще е на разположение да изпратите, и получателят ще получи пробна версия - или малко по-малко вълнуващо, връзка към App Store - над въздуха. Патентът ап предполага, че получателят може дори да споделят демо от своя страна, създавайки поколение след поколение на думата от уста на уста продажби, както и че дружеството може дори награда изключително важен споделянето по някакъв начин. Какъв е този тътен чуваме? Само съоръжения превръща в умовете на хората заговор следващата голяма финансова пирамида.

Apple иска да патент sharable приложения, счита, наричайки ги "семена" първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти декември 2010 21:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Очевидно Apple , Трябва да бъдеш мобилен | източник USPTO | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар