петък, 17 декември 2010 г.

Pleo РБ robosaur вече в продажба за $ 469, сега разрешение за достъп до Коледа се проведе

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/pleo-rb-robosaur-now-on-sale-for-469-christmas-now-cleared-to/:
Притеснявате се, че Вашата почивка празници просто не би могъл да се проведе без автономни роботи динозавър роуминг на зали и плашещо на баба и дядо? Пука ми повече. С по две седмици да отида, Innvo Labs е успял да постави на възродената Pleo РБ ( Pleo прероден , ако искаш да знаеш) за продажба, с твърда 469 $ я карате на новородено динозавър с литиево-полимерна батерия, зареждане и обучение лист. Да, за обучение лист. За съжаление, тук MSRP е справедлив малко по-висока от 350 $ , че Ugobe таксувани за оригинала, но най-малко висока цена включва по-твърда кожа, един ултрамодерен RFID система наблюдение и по-силна, по-дълготрайна батерия. И наистина, кой може да каже "не" на една усмивка така?

Продължавам четене Pleo РБ robosaur вече в продажба за $ 469, сега разрешение за достъп до Коледа се проведе

Pleo РБ robosaur вече в продажба за $ 469, сега разрешение за достъп до Коледа се проведе първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти Декември, 2010 година 08:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CrunchGear | източник В Pleo се съхранява | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар