петък, 17 декември 2010 г.

Volkswagen Лондон Такси Concept: по-малки, по-красива, по-електрически, отколкото на нещо истинско

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/volkswagens-london-taxi-concept-smaller-prettier-more-electr/:
Лондон ще е добре да се откаже от етикета концепция в момента и просто да те в следващия си флот на хората, превозвачи. Volkswagen показа най-новата серия от Световната Таксита, което прави, prettying до Лондон наистина култови черен кабини с блясъка на новата боя, изцяло електрическо задвижване, както и вливане на таблетка базирани инфоразвлекателни. На базата на Up! градски автомобил , на такси в Лондон концепция се оценява гама на 186 мили и отнема час, за да отидете от нула до сто осемдесет заплащане. Тя също има сива версия на Съюза Джак изписана на покрива му, предполагам, това е само как VW роли. За съжаление, ние се съмнявам някой да се бърза да се вслушат в съветите ни градински чай и започнете да прилагате тази идея в скоро време, особено след като не минава Лондон такси разпоредби в момента, но това е предвестник на бъдещето ние бихме искали да видим да станат реални.

Продължавам четене на Volkswagen Лондон Такси Concept: по-малки, по-красива, по-електрически, отколкото на нещо истинско

Volkswagen Лондон Такси Concept: по-малки, по-красива, по-електрически, отколкото на нещо истинско първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти Декември 2010 03:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Autoblog Зелени | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар