петък, 17 декември 2010 г.

Mi Casa Верде Вера преглед: Начало автоматизация, опростен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/mi-casa-verde-vera-review-home-automation-simplified/:
Начало автоматизация и jetpacks са учудващо сходни, че и на тези от космическата ера технологии, в продължение на десетилетия, е повече от обещаните и при доставени. Кой тук, не искал да използва само един бутон, когато излизате от къщи, за да активирате аларма, изключване на осветлението в стаите на децата, по-ниски от термостат, както и да заключват всички врати? Това е удобство, обещанието ляво незаети както казваме сбогом на 2010 година. Ние живеем на една планета, която все още се нуждае хората ръчно да затворите щори в края на деня и флип на осветлението около 90 години, тъй като в търговското въвеждане на крушка с нажежаема жичка. Как примитивни. И това е направо престъпления от екологична и финансова гледна точка, че ние все още не могат лесно наблюдение и контрол на използване на енергия в домовете ни да не говорим за бавно или мощност vampired изключване на отделните електрически контакти хранене нашите алчни орда от домакинство електроника.

Как е възможно това предвид всички предложения сме виждали? Wireless и сензорна технология напредна далеч отвъд това, което е необходимо за автоматизиране на дома. Само погледнете смартфони, например, че сега кораб с 3G стандарт (и дори 4G) данни, 802.11n WiFi, Bluetooth, GPS и радиостанции в допълнение към сензори за движение, температура, влажност, близост и дори посока. Ние нямаме отговор на Дилема автоматизация на дома е - да копаят в тази тема ние ще изисква няколко хиляди повече думи, най-малко. Всичко, което знам със сигурност е, че Биги потребителска електроника компании не са склонни да го решат. Като такъв, десетки малки компании са оставени да се справят с бъркотията, създадена от една индустрия в състояние да coalescing около набор от съвместими стандарти за домашна автоматизация.

Една такава компания е Mi Casa Верде. Малка стартиране, че стартира Linux-базиран сървър Вера автоматизация на дома през 2008 г. с обновена обещават да направят настройка на домашна автоматизация и контрол, както е лесен за начинаещи, тъй като е силен за техничари и ентусиасти. Ние сме били с помощта на наскоро създадения второ поколение Вера 2 в продължение на няколко седмици. Разбира се, ние не сме съвсем достигна един бутон нирвана, а като новаците домашна автоматизация ние сме горди да кажем, че сме автоматизирани няколко полезни в дома ситуации осветление, докато первази от лапите на Dark Angel изолирани в рамките на нашите ел.табло . Още по-добре, можем да го контролираме всички от iPhone - включително коледната елха. Кликнете, за да видите как го е направил.

Продължавам четене Mi Casa Верде Вера преглед: Начало автоматизация, опростен

Mi Casa Верде Вера преглед: Начало автоматизация, опростена първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти декември, 2010 год 11:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този |

Няма коментари:

Публикуване на коментар