петък, 17 декември 2010 г.

Synology въвежда DiskStation DS211 +, прегледа се установи, плюс щандове за изпълнение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/synology-introduces-diskstation-ds211-review-finds-the-plus-st/:
Synology въвежда DiskStation DS211 +, прегледа се установи, плюс щандове за изпълнение
Ако не сте надолу с целия този " невнимателно компютри "лудост пак трябва някъде да неща си файлове, както и Synology въведе нови високо-производителни и (относително) евтин вариант. Това е най-DS211 +, с два залива, "гореща" замяна NAS с вграден четец на карти и софтуер за осигуряване на лесен за сигурност администрация, отдалечен достъп, а дори и задължения за наблюдение за съхранение. Това е цена "около $ 400", а според ранно преразглеждане на KitGuru, това е добре си струва цената, предоставяйки "зашеметяване нива на трафик" и води до различни други хиперболичен изводи, които ни карат да мисля, че може да искате да се изчака за секунда, по-малко евфемизъм становище преди да щракнете върху бутона Купи.

Продължавам четене Synology въвежда DiskStation DS211 +, прегледа се установи, плюс щандове за изпълнение

Synology въвежда DiskStation DS211 +, прегледа се установи, плюс щандове за изпълнение първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти Декември, 2010 г. 01:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Synology | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар