петък, 17 декември 2010 г.

Engadget Ръководство Ваканционни подарък: Таблети

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/engadgets-holiday-gift-guide-tablets/:
Добре дошли в Engadget подаръци Пътеводител Holiday ! Екипът тук е добре запозната с сърцераздирателни затруднения на сезонни търговски опит, и ние искаме да ви помогне чрез боклук и излезе със съкровищата тази година. По-долу е на орляк днес от страна куратор чукове, и можете да се отправите обратно към подаръци център Guide, за да видите останалата част от продукта водачи, тъй като те са добавен през целия празничен сезон.
Не си мисля, че ще позволи на ваканционен сезон минават без официално Engadget Tablet подаръци Пътеводител нали? Ей, ни дават повече кредити - ние знаем това не е 2009 вече! През последните години се наблюдава бум на таблетка категория , и докато IPAD все още може да бъде лидер на пазара, няма недостиг на Android и Windows 7 алтернативи там, че можете да сърфирате в интернет, да чета книги, и да гледате клипове само с едно движение на пръста. Разбира се, още са на път , а всички знаци сочат към Apple актуализиране на IPAD в началото на 2011 г., но ако сте се погрижили да има сензорен екран плоча преди края на годината, ние сме тук, за да подадат ръка. Хит на почивка за накратко на най-добрите решения, като ценова категория.

Продължавам четене Engadget празник подарък гид: Таблети

Engadget празник подаръци Ръководство: Таблетките първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти Декември 2010 12:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар