петък, 17 декември 2010 г.

Blockbuster за разпространение на Warner Bros DVD под наем 28 дни след съобщение, губейки ръба на конкуренцията

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/blockbuster-to-distribute-warner-bros-dvd-rentals-28-days-after/:
Едва няколко седмици , че Blockbuster и Warner Bros са изпробване освобождаването на заглавия DVD в дружеството под наем павилиони Бившата на ден си на търговски съобщения, но изглежда, че това е бъдещето ние няма да видим повече от . Двойката вече обяви партньорство, при която блокбъстър ще предложи нов DVD WB заглавия за наем 28 дни след пускането на пазара, за съвпадение Redbox и Netflix, които също са обект на четири седмици закъснение. Това е следствие подобни сделки са сключени от Blockbuster с Universal Studios и 20th Century Fox, с най-големите ползи са по-ниски разходи за придобиване и в пряка връзка със студиото. Ние просто се чудя, ако тези спестявания ще бъде на стойност губи един голям диференциатор Blockbuster е работят в нейна полза.

Продължавам четене Blockbuster за разпространение на Warner Bros DVD под наем 28 дни след съобщение, губейки ръба на конкуренцията

Blockbuster за разпространение на Warner Bros DVD под наем 28 дни след съобщение, губейки ръба на конкуренцията първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти декември 2010 г 03:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник NASDAQ | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар