петък, 17 декември 2010 г.

Попитайте Engadget: най-добрите без латекс мишка и клавиатура решение?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/ask-engadget-best-latex-free-mouse-and-keyboard-solution/:
Ние знам, че имаш въпроси и ако сте достатъчно смели, за да поиска от света на отговори, тук е на изхода за това. Тази седмица Попитайте Engadget въпрос идва при нас от Крис, който не можем да намерим без латекс мишка, която той трябва да се предотврати алергични реакции. Ако търсите да изпратите запитване за себе си, пишете ни линия, поиска [в] Engadget dawt] COM [.
"Аз работя в офис среда в продължение на десет часа на ден пред компютъра, на дясната си ръка прекарва голяма част от това време е в безжичната си Microsoft IntelliMouse Explorer 2.0. Това е мишка съм обичал, но има един проблем. Открих че аз съм алергична към латекс, използвани в мишката. Въпреки че не съм имал труден път намирането на мнения онлайн от хората се оплакват от същия проблем, имам едно много трудно време за намиране на решение. Имам нужда от латекс мишката, за предпочитане с подобни характеристики на Intellimouse обичам толкова много,. Това е лесно да се намерят много неща в латекс разнообразие очевидно мишки не са в тази група!. "Благодаря
Така че, някакви предложения за Крис? Доста хора са алергични към латекс, и това е границата невъзможно да се смята, че не без латекс мишката живее в един свят, пълно догоре с опции. Ако сте успели да откриеш скъпоценен камък, който се вписва в сметката (или по-специално клавиатура, докато сме на темата), капка намек в коментарите по-долу.

Попитайте Engadget: най-добрите без латекс мишка и клавиатура решение? първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти декември 2010 г 22:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар