петък, 17 декември 2010 г.

2011 г. до донесе 200 бр комбиниране на графични процесори GeForce и Sandy Bridge, първо лаптопи да бъде четири-ядрени

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/2011-to-bring-200-pcs-combining-geforce-gpus-and-sandy-bridge-f/:
Какво е NVIDIA има в ръкава си за CES , питаш? А цял набор от Sandy Bridge лаптоп и десктоп машини, от звука на последния си съобщение за пресата. Зеленият гигант на графиката е гордо обяви нов рекорд от 200 победи дизайн OEM за входящи процесори на Intel. Големият изготвя на Sandy Bridge е, че това е първият процесор, който включва интегриран графичен процесор вградени директно в своя умре, което се очаква да се подобри енергийната ефективност и цялостната работа - все пак ясно че не е впечатляващ достатъчно, за да получите PC производителите да се откаже дискретни графични чипове. Ако не друго, те като че ли да се развиват в друга посока и да настоява за отделен графичен процесор, както добре.

В други новини, независимо дали с или без помощта на NVIDIA, първата Sandy Bridge лаптопи ще включва четири-ядрени части. Това е думата, директно от Intel, с една вътрешна добави, че двуядрени дебютанти ще получи своя шанс един месец, след като CES, около средата на февруари. Напред миналото почивка за PR обича да се хвали на NVIDIA или удари източник за повече за плановете на Intel.

Продължавам четене от 2011 до донесе 200 бр съчетава GeForce графичните процесори и Sandy Bridge, първо лаптопи да бъде четири-ядрени

2011 г. до донесе 200 бр комбиниране на графични процесори GeForce и Sandy Bridge, първо лаптопи да бъде четири-ядрени първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 г 18:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CNET | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар