неделя, 9 октомври 2011 г.

Фујифилм Кс10 нуди до бербе стилу снаппед за $ 599.99 почетком новембра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/09/fujifilms-x10-offers-up-vintage-style-snapping-for-599-99-in-e/:
Већ смо сортирају кроз спецификације , и снели руке на свом прилично секси оквира, сада Фујифилм нуди до прихватљивији цени него што смо очекивали за враћање Кс10 стрелац. Почев негде почетком октобра, Кс100 је више приступачне мали брат ће поставити носталгичне поинт-анд-стрелци назад $ 599.99 - око 100 долара мање од кости око $ 715 до $ 860 Баллпарк смо избацили још у септембру. Ако ћете се сећамо, Кс10 поседује 12 мегапиксела ЕКСР ЦМОС сензор, ф/2-2.8, 28-112мм објектив са зумом упутство, до 12.800 ИСО осетљивост, 1080п ХД видео, оптичко тражило, и поп-уп блиц. Нема речи ипак на коначну Релеасе Дате. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Фујифилм Кс10 нуди до бербе стилу снаппед за $ 599.99 почетком новембра

Фујифилм Кс10 нуди до бербе стилу снаппед за $ 599.99 почетком новембра првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Окт 2011 15:53:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Некус премијера, и сладолед Сендвич, ићи на Видео Тоур

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lZo4XO_VjOQ/Nexus-Prime-And-Ice-Cream-Sandwich-Go-For-a-Video-Tour:
Анонимна читалац пише са овим исјечка из Екаминер.цом, цитирајући извештај на гагдет.ро, око Самсунг предстојећем хигх-енд Некус премијера, први телефон који се испоручује са Сендвич сладолед. "Ова верзија Некус серија (Гоогле Андроид заставу носилац) траје следећу верзију Андроид: Андроид 4.0 сладолед Сендвич Ова верзија има за циљ да комбинује Хоницомб (Андроид 3.0) са __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ (Андроид 2.3) у један оперативни систем, који ће трајати. на свим уређајима Поред спајања два ОС-а, она такође мења Андроид УИ мало Један од главних промена, јесте. да иконе и УИ је много више софистициран и чист, што чак и иОС изгледају старо и незгодан начин.. Такође, уклања услов за Андроид телефоне да тешко / меке тешко меша дугмад, у корист омогућава произвођачима да користе шта год тип дугмета које желе Такође, додаје мека тастера на екрану закључавање, да одмах иду у. апликације за камеру. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


(Оснивач прича) Бирцхбок: помагање људима "Пронађи нису знали су хтели"

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/02R4R5teZWM/:
BB Sequence 4 Key Ch#5C7192.mov

У делу ИИ Крис Диксон је интеривев са Бирцхбок оснивача Хаилеи Барна и Катиа Беауцхамп, Диксон пита да ли се уклапа у оно што Бирцхбок би се могло сматрати тренд претплате трговине.

Беауцхамп верује да ураде, док Барна истиче да "постоји много различитих укуса" од претплате. Поредећи себе Диаперс.цом, Барна каже Диаперс.цом решава "комфор" и "попуњавања", док Бирцхбок нуди начин да људи разговарају о три друге компаније заузимају сличан простор попут "да пронађу оно што нису знали су хтели." као СхоеДаззле и БеацхМинт .

Препознајући пословне њихове компаније модел дела, и може да се прошири на продају артикала ван лепоте залиха, Беауцхамп каже Диксон су изабрали име Бирцхбок у циљу да понуди својим корисницима флексибилност. На пример, Барна каже "ми већ тестирали не-козметичких производа", као што су "чај или чоколада или стационарно."

Настављајући разговора у видео испод, Диксон пита о изазовима расте брзо. Беауцхамп каже један од изазова био је ", чекали смо мало предуго да запосли и то је исто као овај зачарани круг немате времена да запосли, јер сте стварно бусиинг чине све, али наравно ако сте унајмили бисте имали више времена. "

Разматрања, онда се претвара у разговор уписа постане нова свакодневно бави пословни модел, и питања која иду га (преплављена са конкурентима на пример). Беауцхамп одговара ово на уму, али осећа у делу, Бирцхбок је посебна "глас" и "личности" понуди дефенсибилити.

Проверите да ли сте и спотови за додатни увид, заједно са И део овог интервјуа . Прошлости епизоде ​​Оснивач приче са гостима су Бен Лерер Кевин Рајан и Лаурен Лето се овде .

Чудно Наука је лепо медицинске сестре како би се још морфијума

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/k10nSt0TX_s/weird-science-is-nice-to-the-nurses-in-order-to-get-more-morphine.ars:

Свако ко вам се не допада само кукаш: Алтернативно, ако желите боље бола, било лепо да болничко особље . Мала студија популација добила слике скуп пацијената, у вези са кратке белешке описујући их. Неки од њих су прилично неутралан, док други (егоисти, лицемерна, или арогантан) били су изразито негативни. Затим су приказани видео у којем те исте пацијенте деловао из различитих нивоа бола. Људи који су имали негативан белешке везана за њихов профил је доследно оценили као у мање бола, а субјекти су имали теже што релативне судове о њиховим болом. Укратко, ако сте бол, ти си вероватно да нас оставе на бол.

Одлуке одлуке ... мање деце, или добијање једе: У многим врстама, мушкарци су склони да се дружим жена након што упарен са њима (ми ћемо га оставити читаоцима да расправљају око тога да ли да се односи на људе). Ово је протумачено као начин њеног вођења од дешава да се паре са другим мушкарцима. Али, бар међу цврчци, овакво понашање је све само не себичан . Истраживачи пратили зрикаваца користећи инфрацрвене камере, и открили да, када они сами, мушкарци и жене трпе отприлике једнаке стопе предације. Али, када су заједно сте за парење, мушки омогућава жена имају приступ свом копају када су нападнути. Њен опстанак иде горе, а он је много више вероватно да ће бити поједен.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 120Хз освежити стопа, фреквенције у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, већ у Великој Британији је продаја за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Цибоок преппинг Одисеја читаоца са великом брзином екрана систем мастила

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:
Боокеен Одисеја
Изгледа Боокеен може коначно бити преко нас задиркивање - компанија се припрема да ослободите Одисеје, читалац спортске своје велике брзине систем мастила. Модификовани Перл Е Инк екран је показано ван више пута, репродукције видеа и претражујете Веб . Сада је коначно ће учинити прелаз из интересантно технологије демо стварног производа. Још боље, 6-инчни, пун покрет способан Екран је упарен са додиром слој, што значи да може да испоручи __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ налик искуство са батерије приближи традиционалну е-читач. Испод хаубе је 800МХз Цортек А8 процесор из Текас Инструментс и ВиФи радио вероватно за преузимање садржаја и претраживање Веба. Одисеја је очекивати да почне испоруке у Европи у наредних неколико недеља, али Боокеен тек треба да открије цену. Можете да проверите машина преведено ПР извор линку.

Цибоок преппинг Одисеја читаоца са великом брзином екрана систем мастила првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Окт 2011 14:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор Боокеен (преведена) | Емаил тхис | Цомментс

иПхоне 4С пред-поруџбине Селл Оут

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qlrux6OJqCE/iPhone-4S-Pre-Orders-Sell-Out:
Можда је један нечије изненађење, само-најавио иПхоне-4С је био скачући са полица ... унапред је икада ударање полицама уопште. У ствари, према извештајима бројних извора (овде је Валл Стреет Јоурнал верзија), пре покретања инвентар компаније има све продато - и они само почели да наређења у петак.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


КицкСат: Пошаљи Сићушни Уради сам сателита у свемир

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2iHICs-VGvc/:
Earth+Sprites

Гроунд Цонтрол мајору сте: за само $ 300 вас, такође, може послати сателит у свемир. Како? Па, младић из Итхаца, Нев Иорк (то је клисура), планира слање кутија мале, самосталан, соларни радио-предајника у свемир - око 300 у свему - и гледајте их као они преносе из околине орбиту. Као убиство малих простора вране, Спрајт сателита ће извиривати њихове локације и - за 300 долара, своје иницијале - као што су круг планети.

Из пројекта страну:

Спрајтови су величине неколико поштанских марака, али су соларне ћелије, радио примопредајник, и микроконтролер (мали рачунар) са меморијом и сензорима - многе могућности веће летилица би, само смањена. Ова прва верзија не може да уради много више од пренети своје име и неколико битова података - мислите о њему као скупљен доле Спутњик - али будуће верзије могу укључити било коју врсту сензора који ће се уклопити, од термометри до камера.

Када се сателити у орбити аматерски радио-оператори ће их пратити преко Генсо пројекат . Ови мали момци имају само основну функционалност сада, али креатор жели да дода термометри и други сензори у наредне генерације.

Кицкстартер Пројекат ће финансирати на 30.000 долара и још увек постоји начин да се иде. Међутим, може се вреди ако желите да летите ваш сопствени Спутњик.

Пројекат страницу



Ку8к Ракете Изнад Балони

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtpyBKcrjVY/Qu8k-Rockets-Above-the-Balloons:
даркјохнсон пише "У последње време смо били преплављени 100к" балоном и невероватне видео снимке из свемира - летовима обично узимају боље од сат времена да се постигне врхунац Дерек Девилле је пречица за 121к. "користећи 'домаће' П ракетни мотор и тона инжењерских генија 30. септембра 2011 у 11:08 часова, Ку8к (изговара се "Куаке") покренула из Блацк Роцк Десерт у Невади на надморској висини од 121.000 у 92 секунди пре повратка безбедно еартх.Тхис мале документарни ". на лету је вероватно један од најблиставијих Аматерски видео Ракета тамо управо сада. " Лансирање је био покушај да тврде Цармацк награду. (И Девилле очигледно воли да покрене друге врсте ракета, такође.)

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Убаците Новац: Ромо, смарт телефон робота (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/09/insert-coin-romo-the-smartphone-robot-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.

Ромотиве суоснивач Петра Сеида је цвркут прочитао "Ја гради робота Поверед би паметни телефон" - то је био само подстрек нам је потребно да идемо проверите своје и пословни партнер Фуа Нгујен креација док недавно путовање у Сијетлу. Ромо је једноставан и приступачан резервоара попут робота платформу која користи основне аналогне електронике да покрене два мотора преко слушалице било ког уређаја прикључак. Кола је подешен на специфичне фреквенције за сваку мотора - репродукција право тона, а ви контролишете хардвер.

Са смарт телефона као мозак, све логике Ромо и понашања живи у софтверу. Три апликације ће бити доступан на тржиште и за иОС и Андроид. РомоРемоте вам омогућава да контролишете робота са другог телефона преко ВиФи у комплету са даљинским Ливе Виев и разглас. Ромо Карта је мешовите реалност верзија Марио Карт , укључујући и дигиталну нападе дизајнирани да успори противника. Превуците и пустите програмирање Модул олакшава програма Ромо директно са вашег телефона са инстант резултате.

Током наше посете са људи на Ромотиве, добили смо прилику да покуша РомоРемоте апликације лично користи неколико иПхоне - не само да је Ромо неодољив, али то ради као шарм. Најбољи део? Петра и Фуа планирате да комплетан СДК и библиотеке на располагању иОС и Андроид Девелоперс. Иако постоје неколико износи мозете залоге, $ 78 омогућава вам да имате Ромо и три поменуте апликације негде у фебруару 2012. Пројекат је већ на пола пута до својих $ 32.000 циљ са 42 дана да идем.

Баците поглед на нашу галерију горе, а затим притисните паузу за наше хандс-он видео и све важне Кицкстартер везу.

Наставити читање Убаци Новац: Ромо, смарт телефон робота (видео запис)

Убаците Новац: Ромо, смарт телефон робота (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Окт 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

НЕТ-у. Програмери у потражњи, упркос МС сели у метро

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gDhPluSvOmA/NET-Programmers-In-Demand-Despite-MS-Moves-To-Metro:
?... микејук пише "Да ли сте почетник програмер у потрази за посао Изгледа да најбоље је да се определе за нето Према техничке послове сајту Дице.цом, компаније у САД су послали више од 10.000 позиција захтева НЕТ искуство - 25 одсто више у односу на прошлу годину нето посао рачунати.. Дакле, Мицрософт може да желе да пређу на метро, ​​али остатак света изгледа да жели да остане са НЕТ-у.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од наглашава од финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилне и дајемо пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела која омогућава видео, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, које се могу конвертовати у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, али ће бити стандардна 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређаја мени нуди добра збирка икона које пружају директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Освежи преглед: недељу 3. октобра, 2011

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/09/dnp-refresh-roundup-week-of-october-3-2011/:
Ваш смартпхоне и / или __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је само просјачење да се ажурирају. С времена на време, ови мобилни уређаји су благословени са одржавањем освежава, исправке грешака, прилагођене РОМ и ништа између, па многи од њих су плутајући око које је лако за значајан комад да се изгубите у миксу. Да бисте били сигурни да не побегну без претходног обавештења, ми смо се окупили све могуће ажурирати, хаковање, и разних других будалаштина од прошле недеље и нагуране их у један згодан Роундуп. Ако пронађете нешто на располагању за Ваш уређај, молимо Вас да нас виче на Савети у Енгадгет давт цом и обавестите нас. Уживајте!

Службени Андроид ажурирања
  • Андроид 2.3.4 за Моторола Дроид Кс2 је спремна за преузимање . То укључује мањих поправки на тастатуру, видео квалитет, мобилни жаришта и још много тога. [ Дроид-Живот ]
  • Извештаји почињу да кап по кап у том ХТЦ Десире, С на Наранџаста Великој Британији је све налетети на Андроид 2.3.5 и смисао 3.0, мада се чини да најаве у овом тренутку. [ КСДА ]
Незванични Андроид исправке, обичај РОМ и разно. хацкери
  • ЦианогенМод тим се приближава има ЦМ7 спреман за Моторола Дроид 3. [ Дроид-Живот ]
  • ЛГ је недавно објавио поштовање за МетроПЦС је укорењена. [ АндроидНердс ]
Друге платформе
  • БлацкБерри приручника сада има надоградњу на располагању. Не, не онај са изворним е-поште. Уместо тога, ова је више безбедности и стабилности унапређење са најновију верзију Фласх Плаиер-бачен у за сваки случај и кикоће. [ ПхонеАрена ]
  • 6. генерације иПод нано добио упдате на верзију 1.2 да помогну да га изнесу брзину 7. генерације модела представљен ове недеље. Она нуди већи око иконе, нови сат лица, лакше прилагођавања акцелерометар за фитнес функције, као и неколико исправки грешака Хвала, Ерик. [! МацОбсервер ]
  • Т-Мобиле-а БлацкБерри Болд 9900 ће добити издање за одржавање у новембру који додаје ВиФи позив, функцију која многи крајње пропустили. [ Елецтрониста ]
Освежава које покрива ове недеље

Питајте Сласхдот: Направите прилагођени партиције за опоравак са ФОСС?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uOSgo__ns6k/Ask-Slashdot-Create-Custom-Recovery-Partitions-With-FOSS:
Први пут прихватио подносилац КовбоиКрасх пише "У реду, мало позадине: ја користим Ацронис за креирање прилагођених партиције за опоравак за моје личне рачунаре који укључује све моје софтвер и драјвери сам и посао за све већи продавницу рачунара поправку који има праве у еБаи продаја обновљене. рачунари Примамо машине са обрисао хард дискове Пошто смо добили мултипликатора сваког модела, ми оптерећења све на једном онда се слика са Цлонезилла.. Било би лепо да подесите партиције за опоравак, као и. Ацронис не долази у питање, јер. би трошкови за добијање дозволе за сваку машину Да ли неко зна Сласхдоттерс било којег ФОСС опције. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.