неделя, 9 октомври 2011 г.

Барнес & Нобле вуче ДЦ Цомицс са полица преко Киндле керфуффле, ризици Марса Манхунтер гнев

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/08/barnes-and-noble-pulls-dc-comics-from-shelves-over-kindle-kerfuffl/:
Искрено, ми бисмо саветујемо прелаз никоме дати костимираним суперхероицс, али политика је политика. Књига продаје гигант Барнес & Нобле је почела повлачење изаберите ДЦ Цомицс из продавница ове недеље, у одговору на споразуму измедју издавача и Амазон, који ће користити дигиталне копије број стрипа искључиво доступна преко онлајн продавца за употребу са наредном запалио огањ . Овај потез је део политике Барнес & Нобле да уклоне физичке књиге из полица ако доступна дигиталну верзију текста се не нуди до компаније. Према екец ", да прода и промовише физичке књиге у нашој продавници салонима и немају е-књига на располагању за продају би то поткопало наше обећање да Барнес & Нобле корисницима да ставе на располагање било које књиге, било где, било када." Ј'онн Ј'онзз још да одмери у о овом питању.

Барнес & Нобле вуче ДЦ Цомицс са полица преко Киндле керфуффле, ризици Марса Манхунтер гнев првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 08 Окт 2011 19:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Неил Гаиман (Твиттер) , крварење Цоол | извор ЦНН | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар