неделя, 9 октомври 2011 г.

Здравствене 2.0: иноватора, опортунисти и Делусионалс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CeFdSxjt7HI/:
h20

Напомена уредника: Овај пост је гост написао Дејв Чејс, директор Авадо.цом , пацијент Друштво за управљање која је била ТецхЦрунцх финалиста пореметити . Раније је био консултант за менаџмент за здравство праксу Аццентуре консалтинг за 25 болница и био је оснивач здравствене пословања компаније Мицрософт. Можете га пратити на Туиттер @ цхаседаве .

Прошле недеље, здравство 2,0 завршавало највећа манифестација са 50 одсто више полазника од својих раније највећа манифестација. број компанија покренула током конференције, али као и многи догађаји најинтересантнија активност није била оно што се догодило на Маин Стаге, али многи страни састанцима / догађајима који су се десили. Остале значајне ставка је рецастинг великих корпорација из унутар и изван традиционалних здравствене арени. Ово је још један доказ истакнуто у серији здравству Поремећај (види линкове доле).

Један од најинтригантнијих цитате је Марк Бертолини директор Аетна који је изјавио "Ми смо еволуира у ХеалтхИТ предузеће са компонентом за здравствено осигурање." Он је навео да је $ 12Б из из својих $ 34Б прихода је од не-осигурање прихода и они су урадили преко $ 1.6Б у аквизиције у прошлој години. Постоји много више да долази из великих корпорација. Имао сам неколико разговора са Фортуне 100 компанија које су изузетно озбиљни у намери да присуство (или да прошире своје постојеће присуство) у здравству индустрији. Већина њих није најавио ништа друго немојте се изненадити да види више у наредним месецима.

Уопштено говорећи, ми понети од здравља 2.0 је било три категорије људи водећих пројеката и стартупс - иноватори, опортунисти и Делусионалс. У сва три случаја, Тома Евслин је цитат "ништа велико није никада учињено без ирационални претек" снима стање индустрије. Наравно, многи ће испрати, али неке огромне успехе ће се појавити.

Најинтересантнија је, наравно, су иноватори. Више о томе у овом тренутку. Опортуниста ме подсећају многих компанија у дотцом бума. Консултанти, инвестициони банкари и слично јуре свемоћни долар онако како они сматрају здравству као место да би брза зарада. За разлику од дотцом бум, не постоји много брзо флип могућности у здравству, иако очекујемо да видимо неке микро трансакције које могу да обезбеде скромна повратак за програмере. Лако је снифф се опортунисти као што су мало у позадини или праве страсти у здравству и поспите на прави оптицају као што су "смислену употребу" да се понашају као да су разумели пејзаж.

Делусионалс су свуда у здравственим 2.0 демо'инг "кул апликације" још тужно падају у исту замку да многи новооснованих да су крш са Интернета мехур. Они су познати цитати из тог давно прошлог времена - "нисмо брину о приходима." Видео сам овај филм пре него што и знају како се то завршава. Очигледно, они нису прочитали ХеалтхТецх фаил: Лекције за предузетнике из здравствене Стартупс Гоне Аври .

Иноватори су тамо где прави акција. Ја ћу истаћи примере неколико где сам провео доста мојих четири дана током здравља 2.0 догађај. Било је два дана код--Тхон под покровитељством Новартиса. Верујем Новартис објављивање АПИ-ја ће бити поново изгледао као исконски тренутак у прелазак на

Няма коментари:

Публикуване на коментар