неделя, 9 октомври 2011 г.

(Оснивач прича) Бирцхбок: Продаја Претплате да изненади Узорци лепоту за 10 $ месечно

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eetD_CIkMW8/:
BB Sequence 2 Idea.mov

Хаилеи Барна и Катиа Беауцхамп су ко-оснивачи Бирцхбок и зауставила наш студио да приче траку Оснивач са Крис Диксон .

Беауцхамп каже Диксон да је "Бирцхбок је нови малопродајни претплате модела" где купци попуните профиле и прима, кустос производе лепоте у поштом. Месечна претплата је 10 $. Ако купац није у потпуности задовољан узорак она може да купи мало величине ставке кроз онлине магазин Брицхбок је.

Идеја за Бицхбок заобљена из стварног живота искуства. Барна пријатељ је лепота уредник и замолио Барна за тестирање врхунске производе да је кустос за њу. Желећи да поново искуство за друге, Барна каже да је покренула "модел претплате" и "ставио неки садржај уредничке око њега."

Беауцхамп додаје, "свака жена жели да је пријатељ који је живео у Њујорку и имали приступ ормар овај едитор, тако да је врста купца стране инспирације." На пословну страну мисао била: "Шта индустрија уточиште ' Т заиста тек њихове техничке ренесансу? "

Са идејом и индустрије у руци, почели су тестирање концепта.

У видео испод, Барна каже Диксон су првобитно тестиран са 200 купаца и осам брендова више од два месеца. Они су желели да видимо да ли брендова ће бити "узбуђен због чињенице да оно што можемо да им дамо повраћаја улагања податке" о њиховом узорковање напорима, подаци који су традиционално недостају. А на купца стране, они су хтели да видим да ли корисници би плате за узорке ако узорци су достављени у атрактивном презентацијом.

У оба случаја одговор вратио да. Бирцхбок сада тврди више од 45.000 паид претплатницима и расте. Прошлог августа у Њујорку на бази покретања подигао 10,5 милиона долара серија од Аццел, одржана прва рунда и други.

Проверите да ли сте чули више Барна и Беауцхамп прича аутора одјављивање оба видеа.

Прошлости епизоде ​​Оснивач приче карактерише лидера укључујући Сораиа Дараби и Лаурен Лето овде .

Няма коментари:

Публикуване на коментар