неделя, 9 октомври 2011 г.

Убаците Новац: Ромо, смарт телефон робота (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/09/insert-coin-romo-the-smartphone-robot-video/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.

Ромотиве суоснивач Петра Сеида је цвркут прочитао "Ја гради робота Поверед би паметни телефон" - то је био само подстрек нам је потребно да идемо проверите своје и пословни партнер Фуа Нгујен креација док недавно путовање у Сијетлу. Ромо је једноставан и приступачан резервоара попут робота платформу која користи основне аналогне електронике да покрене два мотора преко слушалице било ког уређаја прикључак. Кола је подешен на специфичне фреквенције за сваку мотора - репродукција право тона, а ви контролишете хардвер.

Са смарт телефона као мозак, све логике Ромо и понашања живи у софтверу. Три апликације ће бити доступан на тржиште и за иОС и Андроид. РомоРемоте вам омогућава да контролишете робота са другог телефона преко ВиФи у комплету са даљинским Ливе Виев и разглас. Ромо Карта је мешовите реалност верзија Марио Карт , укључујући и дигиталну нападе дизајнирани да успори противника. Превуците и пустите програмирање Модул олакшава програма Ромо директно са вашег телефона са инстант резултате.

Током наше посете са људи на Ромотиве, добили смо прилику да покуша РомоРемоте апликације лично користи неколико иПхоне - не само да је Ромо неодољив, али то ради као шарм. Најбољи део? Петра и Фуа планирате да комплетан СДК и библиотеке на располагању иОС и Андроид Девелоперс. Иако постоје неколико износи мозете залоге, $ 78 омогућава вам да имате Ромо и три поменуте апликације негде у фебруару 2012. Пројекат је већ на пола пута до својих $ 32.000 циљ са 42 дана да идем.

Баците поглед на нашу галерију горе, а затим притисните паузу за наше хандс-он видео и све важне Кицкстартер везу.

Наставити читање Убаци Новац: Ромо, смарт телефон робота (видео запис)

Убаците Новац: Ромо, смарт телефон робота (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Окт 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар