неделя, 9 октомври 2011 г.

Недеља у Аппле: збогом, Стив

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xJ_x1Xqf520/week-in-apple-welcome-iphone-4s-farewell-steve.ars:

То је бурне недеље у Аппле вести, у најмању руку. Као што вероватно знате, Аппле-суоснивач и бивши генерални директор Стив Џобс је преминуо, са Тим Кук решавање запослене о томе у новој фирми широм е-маила. Арс особље осврнуо на наш први Мац, и Џон Сиракуза послали своје сећање на Стив Џобс.

Али, у случају да тражите више оптимиста вести, имамо доста и то. Апплеов иПхоне пада догађај догодио раније ове недеље, а Аппле користећи свету сада има нови иПхоне 4С, Иос 5, и Спринт компатибилност са радовати! Прочитајте наше Роундуп од наших најбољих Аппле-поруке из прошле седмице:

Стив Џобс: Фебруар 24, 1955 - 5. октобар 2011 : Аппле суоснивач и бивши извршни директор Стив Џобс је преминуо у својој 56.

иПхоне-4С из 14. октобра, беефиер спецификације, исти орган : иПхоне 4С је иПхоне 4 је близанац, али са беефиер спецификације и виртуелни асистент пратилац, доступна за унапред наручити 7. октобра са почетком у 199 долара.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар