неделя, 9 октомври 2011 г.

Моторола адмирал шпијунирала у дивљини, стрпљиво чекају у реду за свој ред да плове из луке

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/08/motorola-admiral-spied-in-the-wild-waiting-patiently-for-its-tu/:
Не можемо да замислимо ову адмирал жели да се држи око на докове за много дуже, али његов датум поласка из луке је још увек нејасно. Срећом, Моторола адмирал - уређај који се претпостави постати неустрашиви вођа Дирецт Цоннецт флоте - један је наутичке миље ближе мору готових производа, сада када смо предали неке слике самог скипер у дивља. То је управо као што смо очекивали, као што изгледа прилично близу верзију смо видели у сада извукао "званичне" видео . Према слику снапер, адмирал је "незгодно да одржи због дно је тако танак и телефон се сам врх тешке." Такође је познат као КСТ603, и не изненађује ради на мото-ов кориснички интерфејс (раније називана МотоБлур). Нисмо чули било какве промене у спецификацијама, тако да за сада смо још увек очекујемо да видимо војно-сертификовани телефон долази са 1.2ГХз сингле цоре Куалцомм МСМ8655 процесор, Андроид 2.3, 3.1-инчни ВГА екран, 5МП позади камера са ХД 720п видео записа и 1,860 мАх батерија. Још један ПИЦ од стране испод. Звук искључен, лабаве топова - Да ли је ово адмирал ће да командује следећи двогодишњи уговор?

[Хвала, анонимни]

Наставити читање Самсунг адмирала шпијунира у дивљини, стрпљиво чекају у реду за свој ред да плове из луке

Моторола адмирал шпијунирала у дивљини, стрпљиво чекају у реду за свој ред да плове из луке првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 08 Окт 2011 20:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар