неделя, 9 октомври 2011 г.

У-стих на Ксбок 360 добија унапређен у новембру, али ће захтевати КСБЛ Златна

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/09/u-verse-on-xbox-360-is-getting-upgraded-in-november-but-will-re/:
Добра вест за све неко користећи своју Ксбокс 360 као АТ & Т-у-стиху сет-топ бок , јесте да ће бити унапређен, као део нове инструмент табле ажурирање долазе ове јесени. То значи да подршка за интегрисани претрагу, новог корисничког интерфејса и контрола путем гласа или гестови са Кинецт. Лоша вест? После ажурирања, само ће радити ако и ти си претплатник кбок ливе голд. Нема проблема ако сте већ били гранатирања у циљу добијања Геарс 3 Цо-оп, али не тако страшан ако нисте били планирање на куповину игара пакет само да би гледао неке ТВ-у. Гигант Бомба је разговарао са Мицрософт и од нових услуга, неки, попут ББЦ, може бити доступна, без уплаћен Злато прође, али за ХБО Иди, Даилимотион и осталих морате да баци нешто новца Редмонда је начин. Да би олакшао бол, АТ & Т је баца једнократни $ 60 кредита за својим корисницима пакета - још увек нема речи о томе да ли или не ћете морати да плати таксу инсталација за нова подешавања, након надоградње пролази кроз.

У-стих на Ксбок 360 добија унапређен у новембру, али ће захтевати КСБЛ Злато је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Окт 2011 07:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар