неделя, 9 октомври 2011 г.

Цибоок преппинг Одисеја читаоца са великом брзином екрана систем мастила

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:
Боокеен Одисеја
Изгледа Боокеен може коначно бити преко нас задиркивање - компанија се припрема да ослободите Одисеје, читалац спортске своје велике брзине систем мастила. Модификовани Перл Е Инк екран је показано ван више пута, репродукције видеа и претражујете Веб . Сада је коначно ће учинити прелаз из интересантно технологије демо стварног производа. Још боље, 6-инчни, пун покрет способан Екран је упарен са додиром слој, што значи да може да испоручи __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ налик искуство са батерије приближи традиционалну е-читач. Испод хаубе је 800МХз Цортек А8 процесор из Текас Инструментс и ВиФи радио вероватно за преузимање садржаја и претраживање Веба. Одисеја је очекивати да почне испоруке у Европи у наредних неколико недеља, али Боокеен тек треба да открије цену. Можете да проверите машина преведено ПР извор линку.

Цибоок преппинг Одисеја читаоца са великом брзином екрана систем мастила првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Окт 2011 14:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор Боокеен (преведена) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар