неделя, 9 октомври 2011 г.

Недељни ручни сат Роунд Уп

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/QfliLLzHSXM/:
scaled.Sinn-ezm10

Оне који траже врхунске направљен часовник са изгледа и практичности требало би да проверите Бреитлинг је 2011 верзију свог Колт сатова . Они имају фенси високо-прецизности швајцарског кварцни покрета тачан у року неколико секунди по годину дана. Машински сатови у поређењу су тачни у року од неколико секунди дневно.

Посебна је као друштво са ограниченом издању за јапанско тржиште да прослављају своју Ф1 трке, Хублот је произвела Ф1 краља Снага Сузука гледају све ТецхЕд-аут и учињено у бојама јапанске заставе.

Запамтите слајд-правила? То је у реду, ни ми - иако овај сат ради. Фортис производи Лимитед Едитион Б-47 Калкулатор гледају која нас подсећа на то колико нам је потребно дигитални обрачун у нашим животима.

Веома мали број механичких сатова компликације које указују на температуру. Лопта сатови је међу неколико да и су објавили два ретро изгледа возовођа гледају модела у част људи који су измислили Целзијуса или Фаренхајт скале .

Типично модерне гледају бренд мб & Ф води корак и замишља шта би било као да произведу футуристички сат пре 100 година. Резултат у лепим и интригантан скоро Стеампунк ​​Легат машине број 1 сат .

Свакако настраност, али ипак забавно - то Итаи Нои Рентген гледају из Израела игра са идејом да види кроз бирање то није заиста видети ипак.

Ах да, преко инжењеринга на свом најбољих. Око $ 80.000 и много довитљивост ће вам ово де ГРИСОНОГО Оттураторе гледајте да користи веома сложен механизам за механички бициклизам кроз различите бирање функција.

Ми желимо један од њих. Можете да унесете да освоји нови овде СЕИКО Спортура Кинетиц Дивер гледа .

Кликните за приказ слајдова.


Няма коментари:

Публикуване на коментар