неделя, 9 октомври 2011 г.

Питајте Енгадгет: најбоље ВиФи подешавање репетитора за убиство бежичну мртве зоне?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/08/ask-engadget-best-wifi-repeater-setup-for-killing-wireless-dead/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри питати свет за одговоре, ево излазу да то учини. Ове недеље Питајте Енгадгет упит долази нам из Даг, који изгледа прилично доста са тим забрињавајуће ВиФи мртве зоне у својој боравиште. Ако сте у потрази да пошаљете упит сопственог нас пад линије на питајте [у] Енгадгет [давт] Ср.

"Имам Вирелесс-Н рутер, али је морао да иде у подруму Као резултат тога, постоји неколико области које се мало или нимало сигнала у мом дому.. Шта могу да урадим да попуните оне деадспотс?"

Дакле, умрежавање гуруа на свету - која је ваша подешавања репетитора допада? Ми смо са циљем за нешто поједностављено, нешто што би потрошач жреб заједно, без потребе да ангажују еквивалент Геек одреда. Било која отиче репетитор / рутер препоруке за брата у невољи?

Питајте Енгадгет: најбоље ВиФи репетитора за подешавање за убиство бежичну мртве зоне првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 08 Окт 2011 22:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар