понеделник, 19 септември 2011 г.

Недеља са Гоогле Новчаник (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/a-week-with-google-wallet-video/:
Бесконтактног плаћања су нешто радозналости у индустрији кредитне картице. МастерЦард ПаиПасс има око већ већи део деценије, али трговци и банке тако изгледа оклева да усвоји технологију потребан да би систем рада, и недоследна примена додаје конфузију - посебно за клијенте. Гоогле-ов нови мобилни телефон заснован на новчаник служба има потенцијал да трансформише технологије из свог тренутног статуса, као трансакција Турске, да се будућност као каси шампиона. Али да ли ће то ради? Провели смо недељу дана са Новчаник-омогућен 4Г Некус С , користећи уређај да плати кад год смо наишли МастерЦард ПаиПасс терминала. Нажалост, то није било довољно често, ограничавајући нам само неколико трансакција у првој недељи. Ипак, са Гоогле тек почињу да избаце услугу, а само ограничен избор покретања партнера спремна да иде, то је немогуће да испоручи комплетан пресуда још увек. Скочи иза паузе за унутра поглед на Гоогле-новчаник , укључујући видео услуге у акцији, као и кратак поглед на оно што свет бесконтактно плаћање може изгледати у будућности.

Наставити читање недељу са Гоогле Новчаник (видео запис)

Недеља са Гоогле Новчаник (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 16:25:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Ардуино иде АРМ

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2hhRb10vjOc/Arduino-Goes-ARM:
. микејук пише "цео свет изгледа да иде у правцу АРМ најновију верзију програма Виндовс 8 ће радити на АРМ процесорима, малина Пи је $ 25 АРМ базирани рачунар и сада отвореног кода Ардуино платформа има новог члана - на АРМ на бази Ардуино Због најављен на кафу фаире у Њујорку због користи амтел је САМ3У АРМ заснива процес, који подржава 32-битне инструкције и ради на 96Мхз.. Услед ће имати 256КБ Фласх, 50КБ од СРАМ, пет СПИ аутобуса, . два И2Ц интерфејс, пет серијска порта, 16. 12.-битни аналогни улази и више Ово је много моћнији од тренутне Уно или мега Међутим, то није све добитак - радни напон 3.3В и различитих И / О портови иду. да створи неке проблеме са компатибилношћу Можда Интел би требало да почне да брине о доњем крају процесора света.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Атлас одузима топлоту за топљење глечера потраживања

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l_6-vvHaXus/Atlas-Takes-Heat-For-Melting-Glacier-Claim:
дтјохнсон пише "" Тајмс атлас света "тврдње, а објављивање свог најновијег издања, да је глобално загревање окренула 15 одсто Гренланда бивши леда покрива земљу 'зелено и без леда." Сада, међутим, научници из Скот Поларни Институт за истраживање кажем ти подаци, на основу података из Националног за снег и лед центра, нису у праву "Недавни сателитске слике Гренланд јасно да постоје, у ствари, још увек велики број глечера и леда трајно. покривају где нова времена Атлас показује без леда услова и појава нових земаља ", кажу у писму које је послат на Тајмс Други су истакли да ако 15 одсто Гренланда ледени покривач је био изгубљен, онда мора. ниво би порастао за 1 метар ... која се није догодило Можда још једну климу контроверза је пива.. " Упдате Сциенцемаг.цом прича указује вероватно извор грешке: 2001 карта из НСИДЦ илуструје Гренланда централна леда без приказивања било периферних глечера. Атлас уредници могу да виде ову мапу и погрешно интерпретирао је. Каже чланак: "Сада глациологистс остају покушавају да схватим како не не приказују важност у мери у којој глацијалног лед се топе, док је у исто време исправљању грешке."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АТ & Т је наводно разговарао са ривалима о продаји имовине у настојању да спасе Т-Мобиле Деал

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:
То је сувише рано да се било отписивање, наравно, али АТ & Т предложио стицање Т-Мобиле се суочава са неким прилично значајне препреке које би могле бацити велику кључ у планове компаније - не најмање од којих је тужба од УС Департмент оф Јустице. Сада, према Блооомберг, АТ & Т је активно разговара са више мањих ривала о продаји неких од своје имовине (наиме, "спектра и претплатника") у настојању да сачува посао. Док разговори су описани као "прелиминарни", АТ & Т, је наводно већ да допре до МетроПЦС, ЛЕАП бежични, Дисх Нетворк, ЦентуриЛинк па чак и Спринт, иако Блумберг напомиње да такве распродаје може још увек неће бити довољно да задовољи ОП. Као што можете очекивати, све те фирме су остали мама о томе.

АТ & Т је наводно разговарао са ривалима о продаји имовине у настојању да спасе Т-Мобилеа споразум првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 14:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Енгадгет је живети Прикажи сутра, са Џонатан Цоултон, кафу фаире, Кеепон, и још много тога!

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:
Човече, да ли смо добили пуне акције показују за вас сутра! Неки ће рећи да је мало превише пуне акције, али не и нама, човек. И Да, радимо га поново живи, јер је то колико смо списак. Ми смо пуцање сутра у 6ПМ ЕТ, а ако нисте среће / локалним довољно да се придруже на забаве у лице у Њујорку, можете да пратите од куће на овом сајту овде.

Ми ћемо се придружити музичар / Интернет сензација Џонатан Цоултон, који ће дискутовати своје вирусне успон на врх гитаре играње ИоуТубе маса и лечење нам да упознају песму или две.

Такође ћемо бити путују у кафу фаире у Њујорку да погледате робота, трке корњача шкољке, ватра змајеви гвожђа дисање, и много 3Д штампача. И Марка: ливе ко-домаћина Мет Ричардсон и Беки Штерн ће се придружити нам живимо у студију да дискутују неке од својих омиљених уради пројекте.

Онда ћемо бити плаћени посета творци Кеепон да разговарају о пореклу бота своје сладак мали плес '. Тим ће се путовање кроз значи улицама Њујорка на Грејс један електрични бицикл и Бриан ће се појавити до Менхетна Локација жаба да погледате најновији компаније индустрији дефинисање дизајна.

Пријавите се на Прикажи:

[ иТунес ] Пријавите се на Прикажи директно у иТунес-у (М4В).
[ Зуне ] Пријавите се на Прикажи директно у Зуне Маркетплаце (М4В).
[ РСС М4В ] Додај Енгадгет Прикажи хране (М4В) на РСС агрегатор и да га аутоматски испоручена.

Енгадгет је живети Прикажи сутра, са Џонатан Цоултон, кафу фаире, Кеепон, и још много тога! првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 15:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Схогун Брос ажурирање Камелеон Кс-1 миш / Гамепад, он баца за унапред наручити

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/shogun-bros-updates-chameleon-x-1-mouse-gamepad-tosses-it-up/:
Савршенство је неоспорно узвишеним циљем, али то је управо оно што Схогун Брос тежи, са свеже објавио упдате за свој Цхамелеон Кс-1 играчки миш. Доступан у три различите боје, компаније "Савршена верзија" његове Гамепад / миша може да се похвали побољшани гумиране премаз за боље пријањање, нови изглед за даљинску контролу рада и, можда најбоље од свега, продужени век батерије. Осим тога, у суштини је исти уређај смо видели пут назад у децембру, са 5 фаза подесив 1600дпи оптички сензор, потпуно шкриљац од 16 тастера и форце феедбацк подршка. Схогун Брос неће бити отпуштања овог усавршили периферних до 1. октобра, али можете унапред наручити један сада на Амазону, за $ 60. Хит до линка извора да купи, или кришка прошлости паузе за веома језгровит штампу.

Наставити читање Шогун Брос новостима Камелеон Кс-1 миш / Гамепад, он баца за унапред наручити

Схогун Брос ажурирање Камелеон Кс-1 миш / Гамепад, он баца за унапред наручити првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 15:19:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Амазон | Емаил тхис | Цомментс

Сони открива цене и величине ли Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или нисте задовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (још не знам да ли је реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40-инчни 40ГТ1 НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и $ 1.900.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) у односу на 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

РМС: 'Да ли је Андроид стварно слободни софтвер? "

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xSSHz8EEs1w/RMS-Is-Android-Really-Free-Software:
Анонимни читалац истиче чланак др Сталмана у Гардијану која питања да ли Андроид би требало да буде описана као "слободно" или "отворени". Цитирање:. "Гоогле је у складу са захтевима ГНУ-ове опште јавне лиценце за Линук, али Апацхе лиценца на остатак Андроид не захтева ослобађање извор Гоогле је рекао да никада неће објавити изворни код Андроид 3.0 (поред Линук- ), иако извршне су објављене у јавности Андроид 3.1 изворног кода је такође. бића ускраћена. Према томе, Андроид 3, поред Линук-а, је не-слободног софтвера, чиста и једноставна. ... Андроид је велики корак ка етичке, корисник контролом, слободно софтвер портабл телефона, али постоји дуг пут. хакери раде на Реплицант, али је велики посао да подрже нови модел телефона, а остаје проблем фирмваре-а. Иако Андроид телефони се данас знатно мање лоше од Аппле или Виндовс смартпхоне апарата, они се не може рећи да поштују вашу слободу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пета Да бисте покренули Сајт порнографија

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Zfle-VrDsk/PETA-To-Launch-Pornography-Website:
Људи за етички третман животиња планирају покретање одраслих оријентисан сајт у циљу заштите животиња кроз мешавину снимака животињску патњу и порн. Нисам сигуран колико мешање две ће освојити срца, мисли, или неваљао бита, али Линдзи Рајт, ПЕТА је сарадник директора кампања, изгледа да мисле да је добра идеја. Она каже: "Ми смо у нади да ће достићи потпуно нови публику људи, неки од којих ће бити шокиран графичке слике које можда нису предвиди види када су отишли ​​у ПЕТА-Трипле-Кс сајту."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Кристи нуди 4К Упграде Кит за 2К пројектор који не могу да приуште да се почне са

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/christie-offers-4k-upgrade-kit-for-2k-projector-that-you-couldn/:
За осам милионера који су били гледао унапред ослобађање убица елите на своје у кући Кристи ЦП2230, имамо пример вести за вас: ваш већ невероватан квалитет слике треба да се још боље. Исто пројектор који је изабран да бораве у Академији позоришту на светионик Интернатионал у Њујорку - и исти онај који остаје мистериозно лишена МСРП преко Ворлд Виде Веб - сада има сличан налепница-мање Упграде Кит за разматрање . Кристи 4К надоградње пакет укључује читав 4К светло мотор окупљања (препуна трио 1,38 инча ТИ 4К ДМДс), интегратора штап окупљања и надоградњу етикету. Да, етикета. То је тако. Хит линкове извор за потребне бројеве телефона, или још боље, само напред целу ствар да ваше батлер.

Наставити читање Кристи нуди 4К Упграде Кит за 2К пројектор који не могу да приуште да се почне са

Кристи нуди 4К Упграде Кит за 2К пројектор који не могу да приуште да се почне са првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 14:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк О пројектори | извор Кристи Дигитални | Емаил ову | Коментари

Сеарцх Фор Апола 10 је "Снупи"

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AwfhCwGxYZE/The-Search-For-Apollo-10s-Snoopy:
астроенгине пише "Велике Британије предводи тим астронома ће да користе своје комете и астероида лов вештине да пронађете део Аполона историји Године 1969, Аполо 10 је све први месец слетање (Аполо 11) је, осим земљишта на. . површини Месеца Током Аполо 10 мисије, лунарног модула, звани "Снупи", био је јеттисонед и послат у орбиту соларног - то је још увек верује да је тамо, касније, 42 година Очекујемо претраге лук горе. на 135 милиона километара у величини која је огромна количина простора да погледамо, 'Британски астроном аматер Ник Ховес рекао је за Дисцовери Невс. "Ми смо свесни размера и величини овог изазова, али да има близанца Фаулкес домети помогне лов , заједно са школама, као и чињеница да смо без сумње ће појавити многи нови налази, као што су астероиди и комете чини и овај велики пројекат наука ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг планира да блокира иПхоне-5 У Кореји

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XW0GuZ-ownk/Samsung-Plans-To-Block-the-iPhone-5-In-Korea:
ц0ло пише "У очигледан знак одмазде за континуирано америчког ривала патента изазовима на глобалном тржишту, Самсунг Елецтроницс је тражи потпуну забрану продаје предстојеће Аппле иПхоне-5 у Кореји Ово је једна од неколико недавно отворила Самсунг фронтовима у патентном свету. ратови: Аппле тужен у Француској 3. техничких патената и контра-тужио у Аустралији више од 7 техничких патената (након привремено блокиран __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ Аппле офанзиву "за аустралијске тржишту)".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 120Хз освежити стопа, фреквенције у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, већ у Великој Британији је продаја за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Оцена гостију преглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/review-score-review/:
Видим да горе? Тај број у сцорецард? То је последњи од оних које ће бити видети на Енгадгет. (Последњи за неко време, бар -. "Никад не реци никад", и све то) Преглед резултати су додати Енгадгет начин раде ствари назад у јулу 2010 , а од тада су имали огроман утицај о томе како наши хотела читају и виде вас, драги наши читаоци. Ми пишемо наше критике и учинити све да се текст унутар њих говоре да се сваки од вас, али као што смо научили тих бројева заиста само да помажу врло мало о вама.

Дакле, као што сте можда приметили, преглед резултате на Енгадгет су мртви. Придружите нам се као што смо истражили зашто.

Наставити читање Оцена гостију преглед

Оцена гостију преглед првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 13:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Енгадгет Рецензије | Емаил тхис | Цомментс