понеделник, 19 септември 2011 г.

АТ & Т је наводно разговарао са ривалима о продаји имовине у настојању да спасе Т-Мобиле Деал

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:
То је сувише рано да се било отписивање, наравно, али АТ & Т предложио стицање Т-Мобиле се суочава са неким прилично значајне препреке које би могле бацити велику кључ у планове компаније - не најмање од којих је тужба од УС Департмент оф Јустице. Сада, према Блооомберг, АТ & Т је активно разговара са више мањих ривала о продаји неких од своје имовине (наиме, "спектра и претплатника") у настојању да сачува посао. Док разговори су описани као "прелиминарни", АТ & Т, је наводно већ да допре до МетроПЦС, ЛЕАП бежични, Дисх Нетворк, ЦентуриЛинк па чак и Спринт, иако Блумберг напомиње да такве распродаје може још увек неће бити довољно да задовољи ОП. Као што можете очекивати, све те фирме су остали мама о томе.

АТ & Т је наводно разговарао са ривалима о продаји имовине у настојању да спасе Т-Мобилеа споразум првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 14:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар