понеделник, 19 септември 2011 г.

Енгадгет је живети Прикажи сутра, са Џонатан Цоултон, кафу фаире, Кеепон, и још много тога!

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:
Човече, да ли смо добили пуне акције показују за вас сутра! Неки ће рећи да је мало превише пуне акције, али не и нама, човек. И Да, радимо га поново живи, јер је то колико смо списак. Ми смо пуцање сутра у 6ПМ ЕТ, а ако нисте среће / локалним довољно да се придруже на забаве у лице у Њујорку, можете да пратите од куће на овом сајту овде.

Ми ћемо се придружити музичар / Интернет сензација Џонатан Цоултон, који ће дискутовати своје вирусне успон на врх гитаре играње ИоуТубе маса и лечење нам да упознају песму или две.

Такође ћемо бити путују у кафу фаире у Њујорку да погледате робота, трке корњача шкољке, ватра змајеви гвожђа дисање, и много 3Д штампача. И Марка: ливе ко-домаћина Мет Ричардсон и Беки Штерн ће се придружити нам живимо у студију да дискутују неке од својих омиљених уради пројекте.

Онда ћемо бити плаћени посета творци Кеепон да разговарају о пореклу бота своје сладак мали плес '. Тим ће се путовање кроз значи улицама Њујорка на Грејс један електрични бицикл и Бриан ће се појавити до Менхетна Локација жаба да погледате најновији компаније индустрији дефинисање дизајна.

Пријавите се на Прикажи:

[ иТунес ] Пријавите се на Прикажи директно у иТунес-у (М4В).
[ Зуне ] Пријавите се на Прикажи директно у Зуне Маркетплаце (М4В).
[ РСС М4В ] Додај Енгадгет Прикажи хране (М4В) на РСС агрегатор и да га аутоматски испоручена.

Енгадгет је живети Прикажи сутра, са Џонатан Цоултон, кафу фаире, Кеепон, и још много тога! првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 15:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар