понеделник, 19 септември 2011 г.

Стабилно издање Цхроме-14 од сада, доноси неколико побољшања за Лав кориснике

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/stable-release-of-chrome-14-out-now-brings-a-few-upgrades-for-l/:
Веома најновијим софтвером доброту од Гоогле-а је стигла, са хромираним ударање својих 14. итерацији (прославе, било ко?). Ово даје Мац ОС Кс Лион корисника мало нешто екстра, са приступом преклапање померање у оквиру претраживача. Цхроме може и да се такође упсизе сада - доступан са додиром преко целог екрана или дугме уобичајених Цтрл + Схифт + Ф Нови веб Аудио АПИ-ја даје програмерима могућност да додате фенси звучне ефекте и подешавања, док је Нативе Цлиент је опен соурце додатак; иако то подржава само апликације у веб продавници Цхроме-а, омогућава Ц и Ц + + кода који це се изврсити у оквиру претраживача. Гоогле додаје да је било уобичајена грешка јасно се, уз целу ствар користи од мало више Пољски - Морам одржи корак са онима досадне Веб Аппс! Уколико већ користите Цхроме, аутоматско ажурирање би требало да има у ногама, и нови корисници могу да НАБ преузети са извора испод. Ако је довољно добро за ГаГа ...

[Хвала, Мајкл]

Стабилно издање Цхроме-14 од сада, доноси неколико побољшања за кориснике Лав првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 09:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гоогле Цхроме блог | извор Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар