понеделник, 19 септември 2011 г.

Гоогле Новчаник Вероватно Покретање сутра

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tWiiyvNK1es/:
IMAG0037

Прошле недеље Гоогле послали страшан задиркивање видео за Гоогле Новчаник карактерише Џорџ Цостанза. Импликација: Гоогле Новчаник ће коначно бити ускоро лансирање. Сада мислимо да знамо када: сутра.

Као што можете видети у горе слике, документација се шаље око партнерима наводећи 19. септембра покрене дан. Чули смо од других да је то тачно. И то је такође линија до лепо са НФЦ-Светски конгрес , који почиње сутра у француској ривијери. Гоогле није наведен као говорник или излагач на скупу, али је њихов главни партнер МастерЦард је званични спонзор.

Поново у мају, када је Гоогле-новчаник и понуде су првобитно представио Гоогле изјавио је да ће област суђења за Новчаник бегинг одмах и да званично представљање би дошао овог лета. Иницијални извештај указао према 1. септембра лансирања. Технички, лето траје до 22. септембра, тако да изгледа као што је Гоогле ће се појавити њихов рок са неколико дана на претек.

Док ово ће бити званичног лансирања, сам производ ће се вероватно и даље бити прилично ограничена. Само званично компатибилни телефон је Некус С 4Г, који је доступан само на Спринт у САД Гоогле је НФВ налепницу производа како би тап-и-плати за друге телефоне, али није јасно да ли ће бити спреман на лансирање или не . Хардвер да омогући плаћање на крају трговац је такође потребан. И опет, МастерЦард је једини званични партнер на страни кредитне картице ствари до сада. Можда Гоогле ће имати више да каже о томе сутра. Али изнад документацију и даље указује на ПаиПасс омогућена Цити МастерЦардс као једини начин да користите услугу за сада.

Такође, има смисла за Гоогле да би добио новчаника тамо сада пред њихов следећи водећи Андроид телефон, Некус премијера, покреће следећег месеца. То ће, такође, имати НФЦ могућности уграђене у и да ће донети функционалност новчаника до много већег Веризон базе клијената.


Компанија: Гоогле
Лансирање Дате: Април 9, 1998

Няма коментари:

Публикуване на коментар