понеделник, 19 септември 2011 г.

Кристи нуди 4К Упграде Кит за 2К пројектор који не могу да приуште да се почне са

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/19/christie-offers-4k-upgrade-kit-for-2k-projector-that-you-couldn/:
За осам милионера који су били гледао унапред ослобађање убица елите на своје у кући Кристи ЦП2230, имамо пример вести за вас: ваш већ невероватан квалитет слике треба да се још боље. Исто пројектор који је изабран да бораве у Академији позоришту на светионик Интернатионал у Њујорку - и исти онај који остаје мистериозно лишена МСРП преко Ворлд Виде Веб - сада има сличан налепница-мање Упграде Кит за разматрање . Кристи 4К надоградње пакет укључује читав 4К светло мотор окупљања (препуна трио 1,38 инча ТИ 4К ДМДс), интегратора штап окупљања и надоградњу етикету. Да, етикета. То је тако. Хит линкове извор за потребне бројеве телефона, или још боље, само напред целу ствар да ваше батлер.

Наставити читање Кристи нуди 4К Упграде Кит за 2К пројектор који не могу да приуште да се почне са

Кристи нуди 4К Упграде Кит за 2К пројектор који не могу да приуште да се почне са првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Оцт 2011 14:22:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк О пројектори | извор Кристи Дигитални | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар