понеделник, 19 септември 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: сунце напаја домова, ретро робота и соларна лаптоп чипсет

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/18/inhabitats-week-in-green-sun-powered-homes-retro-robots-and-a/:
Сваке недеље наши пријатељи на Инхабитат подсетимо недеље најзанимљивији зелена развој и цлеантецх вест за нас - то је недеља у зелено.

Ове недеље Инхабитат освјетљавао будућности високе технологије архитектура као што смо вам донели 20 задивљујуће сунце напаја домове који се спремају да се борити у соларни Десетобој овогодишњој - укључујући тима у Њујорку префаб Кровни Под , Канади ТРТЛ соларне шкољка кућа , као и Кине И контејнера кући . Такође сте донели ексклузивне фотографије недавно представио 9 / 11 споменика на Гроунд Зеро , док Емпире Стате Буилдинг, винуо на нове висине, као да је остварио ЛЕЕД сертификат Злато . У другим вестима Њујорку, које покрива подземну парка у Великој Јабуци, који се осветљен потпуности оптичким влакнима. Вицент Цаллебаут такође представио планове за невероватних самодовољни облакодера за Тајван , и сазнали смо да научници планирају да граде лажне вулкана за истраживање климатских промена.

Такође је било топло недељно за енергената технологије као АМД представио соларни лаптоп чипсет који може да се покреће стону лампу и МИТ развио мале кинетичке агрегат који може да произведе 100 пута више снаге у односу на претходне уређаје те врсте. У међувремену, Гугл уложио у моћ свиња кака и истраживачи избацио нову јефтин, моћан и лаган желе батерије које би могле једног дана моћи лаптоп и електричних возила. Енергетска инфраструктура је такође добио подстицај, као Великој Британији такмичење приказао шест пројеката за следеће генерације моћи стубова , и Нови Мексико је најавио планове да се изгради цео град за искључиво у сврху тестирања зелене технологије .

У међувремену, ове недеље смо приметили неколико убрзава пулс електрична возила: унапређени угљеничних влакана Јет Ски и невероватних огледа мотоцикла . Такође вратио у будућности са поглед на нови пар Нике за ЛЕР окован клинцима удараца , а ми смо приметили Слиц

Няма коментари:

Публикуване на коментар