понеделник, 19 септември 2011 г.

Нетфлик нагло ианкс недоступан стриминг филмова са 'сачувати' поглед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/18/netflix-abruptly-yanks-unavailable-streaming-movies-from-saved/:
Нетфлик сајт је изненада променила ( поново ), уклањање било меморисане Погледајте Тренутно наслови који нису тренутно доступни од погледа. Раније су ушли сачуване део реду, имајући слот за пуну и повремено показује када ће филм бити лиценцирани за гледање поново. Блогу објављен након што сугерише неактивни наслова на листи су ствари компликованије (али не превише компликовано за ДВД реду, где сачувани списак остаје), и да, иако су они невидљиви, они не бришу остаће и даље појавити када (ако) наслов је на располагању поток поново. Корисници грљење 500 ставка границу у свом реду и даље имају оне дух наслови узимању слот, иако смо рекли да ће бити поправљено у наредних неколико дана.

Ако желите да видите листу поново само да се иде преко њега или реду да их на диску, Хаковање Нетфлик указује ФеедФликс (један од наших омиљених сајтова алтернативних Куеуе Манагемент заједно са ИнстантВатцхер ) и даље је у стању да покаже своју истекао наслови - за сада. Само мало савета за Нетфлик: Ако покушавате да покаже неке захвалност милиона корисника се очекује да се држи око кроз К3 упркос вишим ценама и неизвесна садржај лиценци будућег , чинећи произвољне и ненајављене промене начин на који приступа нашим подаци погрешан начин да то урадите. Као што је, ми смо приморани да се питам да ли овај потез је мање о модернизовању и више о скривању износ наслова које ће на форуму у последње време, или у блиској будућности.

Нетфлик нагло ианкс недоступан стриминг филмова са 'сачувати' поглед првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 18 Сеп 2011 19:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хацкинг Нетфлик | извор Нетфлик блог , ФеедФликс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар