вторник, 14 декември 2010 г.

Скрити таен открит на HP MSA2000 Масивите

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EP-5a1UNbcs/story01.htm:
wiredmikey пише "А кодиран с парола, свързани уязвимост е открита, което очевидно се отразява върху всеки HP MSA2000 G3, модулен голям мащаб съхранение масив. Според сигнала, скрит потребител съществува, че не се показва в потребителския мениджър, и Паролата не може да се променя, като създава възможност удобства "вратичка" за хакерите да получат достъп до потенциално чувствителна информация, съхранявана в устройството, както и системи, тя е свързана. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Изкопирана 3-в-1 IPAD комплект камера връзка подобрява собствен дизайн на Apple

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/knockoff-3-in-1-ipad-camera-connection-kit-improves-apples-own/:
Честно казано, по-голямата част от фалшивите съоръжение е огромна крачка назад от реално сделката. Това, приятели, е един от онези ресни случаи, в които обратното е вярно. В 3-в-1 IPAD комплект камера връзка (предлага в черно или бяло) е един док свързване апарати с Trifecta на портове: USB, SD и микроби. За да споменем, можете да разтоварят на снимки от вашата камера на IPAD си чрез пряка връзка USB, разтоварвам снимки от SD карта и снимки разтоварят от вашия микроб карта. Всичко това е доста самостоятелно обяснителен, и от само $ 29,90, там едва ли е причина да се помисли дори официалната версия . Хит на линковете по-долу за да получите вашата поръчка в, но не очаквайте да кораб, докато в началото на следващата година.

Изкопирана 3-в-1 IPAD връзка комплект камера подобрява собствен дизайн на Apple първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 година 16:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник MIC Gadget (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Защо Анонимни не могат да вземат Down Amazon.com

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PpLzi6xHf4Q/story01.htm:
suraj.sun пише "на сайта, атакува група" Анонимен "се опитаха и не успяха да се вземат определени Amazon.com в четвъртък отмъщение орда на групата бързо разбрах, нещо техничари са известни от години. Amazon, който е построен един от най-най-непобедим уеб сайтове, е почти невъзможно за катастрофата .... Анонимен бързо разбра, че вън. По-малко от час, след като си забележителности на Amazon, организатори на групата отмени опит. "Ние не разполагат с достатъчно сили," които написа. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




На IBM суперкомпютър Уотсън ще играе Jeopardy! на тези дати

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/ibms-watson-supercomputer-will-play-jeopardy-on-these-dates/:
Кои са 14-ти февруари, 15-ти и 16-ти? Ние знаем, че ще се случи за известно време , но сега знаем, кога да поставим DVRs. А багажник на сървъри - напоени с естествен език обработка, въоръжен с батальон на езотерични знания поп култура, и "представител на кръгла аватар" - ще се изправят един срещу Jeopardy се! Милионери Кен Дженингс и Брад Rutter в продължение на три дни, считано Св. Валентин 2011. Ние сме също така съдебното заседание, че Уотсън ще подпише автографи след това е направено унищожили своите опоненти. След това тя ще дари всички свои печалби за благотворителност и да прекара останалата част от природния си живот избягва папараци на плажа неразкрита в южната част на Тихия океан.

[Снимка от Бен Sisto на Flickr ]

На IBM суперкомпютър Уотсън ще играе Jeopardy! на тези дати първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 година 14:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Yahoo! новини | | Email този | Коментари

Гледайте 200 години на растеж в световен мащаб в 4 минути

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J1TQhTk3xLg/story01.htm:
kkleiner пише "професор по международно здравеопазване в Швеция, Ханс Рослинг има дълга история на проучването на факти и цифри, които заобикалят нашите променящ се свят. В един сегмент от серията Би Би Си, Рослинг дава една от най-известните му лекции с нов обрат . Използване на 120 000 + бита данни и подсилена реалност, богатата професор ни повежда през последните 200 години от световната история и неравномерен растеж на богатството и здраве. " Това е наистина си струва да гледам. Сериозно.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Визуализира: първата цифрова камера на Leica

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/visualized-leicas-first-digital-camera/:
През 1996 г. Deep Blue побеждава шах гранд-майстор Гари Каспаров за първи път, Доли клонирана овца е роден, и цифрови фотоапарати все още са на място на повечето потребители. Това е и годината, в която Leica пусна своя първи сканиране гръб, S1. Това лошо момче е проектиран за компанията 35 mm R-серия обективи (с обектив стойки, за редица други оптика на производителя) и заловени 1,4-инчов квадратен изображения. И това, което взех за $ 21 500? А камера, която работи при ISO 50 и произведени 48-битов (151Mb) на файлове с изображения с "малко, ако някой от artifacting, цъфтят и fringing, които продължават да ни чумата и до днес", според B & H. И както можеше да се очаква от Leica, има дизайн, който вдъхновява значително притурка похот. Хит на източник връзка за още много снимки.

Визуализира: първата цифрова камера на Leica първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 14:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ISO 50 | Изпрати | Коментари

Engadget празник подаръци Ръководство: телевизори и системи за домашно кино

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/engadgets-holiday-gift-guide-hdtvs-and-home-theater/:
Добре дошли в Engadget подаръци Пътеводител Holiday ! Екипът тук е добре запозната с сърцераздирателни затруднения на сезонни търговски опит, и ние искаме да ви помогне чрез боклук и излезе със съкровищата тази година. По-долу е на орляк днес от страна куратор чукове, и можете да се отправите обратно към подаръци център Guide, за да видите останалата част от продукта водачи, тъй като те са добавен през целия празничен сезон.
Нов HDTV е дар, който може да получите много за ползване през цялата година, но също така е един от най-скъпите продукти в списъка на Дядо Коледа. Ако сте пазаруването за ентусиасти за домашно кино, който има всичко, винаги има място в кабинета за друг серпентини или диск демо. От 3DTV на мрежа, свързана с атавистични диск на медиите, има много нови опции на палубата за празника сезон 2010 - нека да видим дали можем да стесните списъка малко и се уверете, че подарък резултати от десет от всеки десет, дори ако вашият бюджет е по-скоро като две.

Продължавам четене Engadget празник подаръци Ръководство: телевизори и системи за домашно кино

Engadget празник подаръци Ръководство: телевизори и системи за домашно кино първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 13:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Столман притеснен за Chrome OS

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aNGs-1AvX-c/story01.htm:
dkd903 отбележи, че Столман се говори за рисковете от Chrome OS и отказ от всички локални данни в тълпата и бутане на хората в "Небрежен компютинг". Което е много по-спешни загриженост от нещо като го нарече GNU / Chrome OS.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Amazon MP3 ап хитове BlackBerry телефони

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/amazon-mp3-app-hits-blackberry-phones/:
Тя не може да бъде доста достатъчно, за да бъдат ограничени BlackBerry потребителите в пъти, но RIM най-накрая вкара един дългоочакван преврат да запази сегашния си потребители щастлив - това е просто обяви, че Amazon MP3 заявление в момента е достъпна за изтегляне от BlackBerry App World. Докато все още технически е в бета версия, приложението ще ви позволи да закупуване и изтегляне на музика, така и през Wi-Fi безжичен път, и включва много BlackBerry-специфични функции, включително обмен чрез BBM в допълнение към обичайните социални мрежови функции, както и пълна интеграция с Universal BlackBerry на търсене и Media Library. Хит на линка по-долу за по-внимателно, или просто да го изтеглите себе си да го пробвате от първа ръка - той е свободен, след като всички.

Amazon MP3 ап хитове BlackBerry телефони първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември, 2010 12:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник BlackBerry | Изпрати | Коментари

Археолози откриха 2400-годишният супа

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f2prWP6ATk0/story01.htm:
Китайски археолози са открили запечатан бронзов пот, съдържащи това, което те смятат, представлява серия от 2400-годишната кост супа. Саксията е изкопал в близост до старата столица на Сиан. Лиу Daiyun на Шанси провинция Института по археология казва: "Това е първото откритие на костната супа в китайската археологически история. Откриването ще играе важна роля в изучаването на хранителни навици и култура на периода на воюващи държави (475-221BC)." Нито дума, ако археолозите също така, че придружаващите древните бисквити.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Microsoft земи си най-голямата цел на повърхността ... от караоке бар (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/microsoft-lands-its-largest-ever-surface-order-from-a-karaoke/:
Няма много да се види в момента, но изглежда, че Ред MR е на път да се превърне в една от най-модерните (и може би най-забавен) караоке барове в света. В навечерието на дебюта си Хонг Конг тази събота, заяви компанията вече е инсталиран шест повърхности в два бара, и има за цел да се поберат повече, за да запълнят всички 80 стаи - и този брой може да достигне до 300 в близко бъдеще - един път Microsoft е популярна с производство. С е специализиран софтуер Red MR (все още в тайна), клиентите ще могат да вземете песни, за храна, да гледате телевизия и да играе игри на повърхността, докато слушате пиян предаване на My Heart Will Go On. О, и ще има и няколко Kinects пръснати из баровете, но това не е точно ясно дали те ще бъдат в стаите, както добре. Във всеки случай, ние ще се лети, за да Хонг Конг, за да го проверите по-късно тази седмица, така че очаквайте. За сега, можете да гледате демо на играта Liar е на повърхността на зара след почивката.

Продължавам четене Microsoft земи си най-голямата повърхност за ... от караоке бар (видео)

Microsoft земи си най-голямата цел на повърхността ... от караоке бар (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември, 2010 год. 12:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Engadget китайски | Изпрати | Коментари

Руската Йо хибридни каза да предложи 67mpg, цена под $ 15k, получава подкрепата на милиардер

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/russian-yo-hybrid-said-to-offer-67mpg-cost-under-15k-gets-a-b/:
Руската Йо хибридни каза да предложи 67mpg, цена под $ 15k, получава подкрепата на милиардер
Руски предприемач Михаил Г. Прохоров може да има големи планове за преместване на центъра на Нетс и превръщането им в Бруклин Ню Йорк, но друг от неговите големи планове ще остане малко по-близо до дома си. Е, на неговото жилище във всеки случай. Това е най-E, на кирилица характер "йо" и фънки име на наскоро разкри, че е вкарал хибридни подкрепа на милиардер е. Е е малко по две врати, четири места автомобил с максимална скорост от 80 mph, както и набор от 680 мили, доставени с хибридно задвижване с два електрически мотора и на единен вътрешен еднократна горене. Въпреки това, за разлика от паралелна хибридна Prius и ( предимно ) серия хибрид Volt , и двете от които разчитат на скъпи и тежки батерии, Е, ще може да притежава малка такса. Вместо това на двигателя, който използва ротационен дизайн перка, ще работят непрекъснато, предене на генератор и осигуряване на текущи, за да включите колела. Това е необичайно оформление на колата, но ако може да дава своето трябвало 67mpg на предложените $ 14 500 MSRP, когато е определен да удари по улиците на Санкт Петербург през 2012 г., можете да се обадите ни превръща - и другари.

Руската Йо хибридни каза да предложи 67mpg, цена под $ 15k, получава милиардер е подкрепи първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти Декември 2010 година 12:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Ню Йорк Таймс | Изпрати | Коментари

Майкъл Мур Мнения Юлиан Асанж на Бай

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASUj_zVvMi0/story01.htm:
digitaldc цитира Майкъл Мур в една история, движещи се по Huffington Post, където той казва: "Вчера, в Westminster Magistrates съд в Лондон, юристите за WikiLeaks съосновател Юлиан Асанж представи на съда документи от мен, като посочва, че са представени 20 000 $ на собствените си пари, за да помогне под гаранция г-н Асанж от затвора. Освен това, аз (Майкъл Мур) съм публично предлагане на помощ на моя сайт, ми сървъри, моя домейн имена и нищо друго мога да направя, за да запази WikiLeaks жив и добре развиващ се, тъй като продължава да работи да бъдат разкрити престъпленията, които са били подготвени в тайна и се извършват в името ни и с нашите данъчни долара. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.