вторник, 14 декември 2010 г.

На IBM суперкомпютър Уотсън ще играе Jeopardy! на тези дати

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/ibms-watson-supercomputer-will-play-jeopardy-on-these-dates/:
Кои са 14-ти февруари, 15-ти и 16-ти? Ние знаем, че ще се случи за известно време , но сега знаем, кога да поставим DVRs. А багажник на сървъри - напоени с естествен език обработка, въоръжен с батальон на езотерични знания поп култура, и "представител на кръгла аватар" - ще се изправят един срещу Jeopardy се! Милионери Кен Дженингс и Брад Rutter в продължение на три дни, считано Св. Валентин 2011. Ние сме също така съдебното заседание, че Уотсън ще подпише автографи след това е направено унищожили своите опоненти. След това тя ще дари всички свои печалби за благотворителност и да прекара останалата част от природния си живот избягва папараци на плажа неразкрита в южната част на Тихия океан.

[Снимка от Бен Sisto на Flickr ]

На IBM суперкомпютър Уотсън ще играе Jeopardy! на тези дати първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 година 14:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Yahoo! новини | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар