вторник, 14 декември 2010 г.

Dialog Semiconductor настоява 2D към 3D преобразуване чип за телефони и таблетки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/dialog-semiconductor-pushes-2d-to-3d-conversion-chip-for-phones/:
Ще продължи и да поставят капак на подуване си вълнение ниво, най-вероятно с две прости думи: " паралакс бариера . " Виждате ли, DA8223 Dialog Semiconductor е приветстван като първият реално време в света 2D към 3D чипове за видео конвертиране за преносими устройства, но това изисква паралакса показване бариера. В посока нагоре, това означава, че няма очила, необходими за гледане, и почти всички 2D съдържание могат да бъдат подмамени да се 3D за зрителя, показват тенденция към намаляване, разбира се, е, че тя вероятно няма да се потапя сетивата си, затрупвам си очи или по друг начин революционизира живота си . Въпреки това тя все още е подходящ за таблетки, така и смартфони, и според компанията, тя "изисква на практика няма по разработване на софтуер и използва малка част от батерията и изчислителна мощ на конкурентни прилагането процесор базиран софтуер-подходи". Ако всичко върви добре, чипът ще обиколят масово производство през втората половина на 2011 г., което ви дава правото около шест месеца, за да се подготвите за третото измерение. На вашия телефон.

Продължавам четене Dialog Semiconductor настоява 2D към 3D преобразуване чип за телефони и таблетки

Dialog Semiconductor настоява 2D към 3D преобразуване чип за телефони и таблетки първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 година 08:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар