вторник, 14 декември 2010 г.

Ridgid работната площадка за безплатен Радио отнема побой, оцеляват достатъчно дълго, за да излезе на пазара (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/ridgid-jobsite-ipod-radio-takes-a-beating-survives-long-enough/:
Така че, си празнувал разтоварването на още една сделка, като изграждането на целия екипаж на собствените си Motorola Defy (с изключение на Derick, който е обременен с един смирен i365 ), но има още един проблем: на работното място развлечения. Въведете Ridgid на работната площадка радио, смятан за първия Ipod-Запада boombox проектирани да издържат на почти всичко. Както можете да кажете, самото устройство е, обвити в слой ShockMount на защитна броня, и ние трябва да се наблегне на "броня" аспект. Потребителите просто флип определяне на капака в предната част, слайд IPod им и след това да промените песни направо на борда на външен контрол и дистанционно управление от до 25 метра. О, и ако Джо Бък или просто така се случва да приведат Zune HD се върнат на работа, на 3.5 мм допълнителен вход ще гарантира, че никой не е публично засрамен. Устройството се захранва от стандартната 120V или Ridgid 18V батерия, и ако сте любопитни за колко твърди това нещо е, има едно поучително видео вградени веднага след почивката. Тя е твой, след отпадането $ 149 на Home Depot.

[Благодаря, Томас ]

Продължавам четене Ridgid работната площадка за безплатен Радио отнема побой, оцеляват достатъчно дълго, за да излезе на пазара (видео)

Ridgid работната площадка за безплатен Радио отнема побой, оцеляват достатъчно дълго, за да излезе на пазара (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти Декември 2010 година 11:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Home Depot , Ridgid | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар