вторник, 14 декември 2010 г.

Chevy Volt започва доставките за клиенти, повечето от които забравих са поръчали една последното десетилетие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/chevy-volt-starts-shipping-to-customers-most-of-whom-forgot-the/:
Марк го, хора - това е монументална ден. В известен смисъл, това бележи края на една от най-дълго продължилите предания , обхванати в Engadget, но в действителност, това вероятно е началото на нещо напълно различно. На Chevrolet Volt някога е бил звезда на Electric Universe превозното средство. И след 2009 случи . В същото време, легионите на други автомобили са се преместили напред с хибридни и изцяло електрически планове, с Tesla Roadster е да замине за хиляди "на автомобилистите и на Nissan Leaf доставка на клиенти, по-рано тази седмица (да споменем само няколко). Разбира се, GM все още твърди, че Volt е "първият в света и само за електрически превозни средства с възможност за удължен пробег", но сме сигурни, че голям списък на съперника ще се радва да се твърди, че точка. Независимо от препятствия и трудности, Chevy е все още успява да превърне отдалечени концепция в реалност за около 160 души през тази седмица, и бавен, но постоянен бавно от тези неща трябва да продължат и в недалечно бъдеще . Ако се чудите, ако на поръчка е точно за вас, да видят в най- последните дискове тест .

Продължавам четене Chevy Volt започва доставките за клиенти, повечето от които забравих са поръчали една последното десетилетие

Chevy Volt започва доставките за клиенти, повечето от които забравих са поръчали една последното десетилетие първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Дек, 2010 18:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник General Motors | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар