вторник, 14 декември 2010 г.

Руската Йо хибридни каза да предложи 67mpg, цена под $ 15k, получава подкрепата на милиардер

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/russian-yo-hybrid-said-to-offer-67mpg-cost-under-15k-gets-a-b/:
Руската Йо хибридни каза да предложи 67mpg, цена под $ 15k, получава подкрепата на милиардер
Руски предприемач Михаил Г. Прохоров може да има големи планове за преместване на центъра на Нетс и превръщането им в Бруклин Ню Йорк, но друг от неговите големи планове ще остане малко по-близо до дома си. Е, на неговото жилище във всеки случай. Това е най-E, на кирилица характер "йо" и фънки име на наскоро разкри, че е вкарал хибридни подкрепа на милиардер е. Е е малко по две врати, четири места автомобил с максимална скорост от 80 mph, както и набор от 680 мили, доставени с хибридно задвижване с два електрически мотора и на единен вътрешен еднократна горене. Въпреки това, за разлика от паралелна хибридна Prius и ( предимно ) серия хибрид Volt , и двете от които разчитат на скъпи и тежки батерии, Е, ще може да притежава малка такса. Вместо това на двигателя, който използва ротационен дизайн перка, ще работят непрекъснато, предене на генератор и осигуряване на текущи, за да включите колела. Това е необичайно оформление на колата, но ако може да дава своето трябвало 67mpg на предложените $ 14 500 MSRP, когато е определен да удари по улиците на Санкт Петербург през 2012 г., можете да се обадите ни превръща - и другари.

Руската Йо хибридни каза да предложи 67mpg, цена под $ 15k, получава милиардер е подкрепи първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти Декември 2010 година 12:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Ню Йорк Таймс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар