вторник, 14 декември 2010 г.

Изкопирана 3-в-1 IPAD комплект камера връзка подобрява собствен дизайн на Apple

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/knockoff-3-in-1-ipad-camera-connection-kit-improves-apples-own/:
Честно казано, по-голямата част от фалшивите съоръжение е огромна крачка назад от реално сделката. Това, приятели, е един от онези ресни случаи, в които обратното е вярно. В 3-в-1 IPAD комплект камера връзка (предлага в черно или бяло) е един док свързване апарати с Trifecta на портове: USB, SD и микроби. За да споменем, можете да разтоварят на снимки от вашата камера на IPAD си чрез пряка връзка USB, разтоварвам снимки от SD карта и снимки разтоварят от вашия микроб карта. Всичко това е доста самостоятелно обяснителен, и от само $ 29,90, там едва ли е причина да се помисли дори официалната версия . Хит на линковете по-долу за да получите вашата поръчка в, но не очаквайте да кораб, докато в началото на следващата година.

Изкопирана 3-в-1 IPAD връзка комплект камера подобрява собствен дизайн на Apple първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 година 16:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo | източник MIC Gadget (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар