вторник, 14 декември 2010 г.

Shocker! Използване на Интернет сега връзки телевизия в времето, прекарано избягване на дейност на открито

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/shocker-internet-use-now-ties-tv-in-time-spent-avoiding-outdoor/:
Въпреки огромния Връщане в кабелни абонати тази година Forrester Research на 40 000 души проучване клечки телевизия консумация от потребителите в около 13 часа седмично, също като всякога. Но ето, ето, съобщиха използване на интернет също нараства до 13 часа седмично, истинско равенство, за които ние естествено отговор, "това, което ми отне толкова дълго време?" Това число представлява 121% усвояване през последните пет години и атрибути успеха си multitaskers и тези, които харчат по-малко време с радио, вестници и списания - отново, нищо прекалено ум-разпенващ на представата ни за реалността. Ако изследването показа нищо изненада за нас, това е, че имейл се използва само от 92% от запитаните, като най-малко осем процента класически обучени в случай, че пост-апокалиптичен свят на Кевин Костнър е Пощальонът винаги става реалност.

[Image Credit: ICHC ]

Shocker! Използване на Интернет сега връзки телевизия в времето, прекарано на открито избягване на дейност първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти дек, 2010 19:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник WSJ , Forrester | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар