вторник, 14 декември 2010 г.

Microsoft земи си най-голямата цел на повърхността ... от караоке бар (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/microsoft-lands-its-largest-ever-surface-order-from-a-karaoke/:
Няма много да се види в момента, но изглежда, че Ред MR е на път да се превърне в една от най-модерните (и може би най-забавен) караоке барове в света. В навечерието на дебюта си Хонг Конг тази събота, заяви компанията вече е инсталиран шест повърхности в два бара, и има за цел да се поберат повече, за да запълнят всички 80 стаи - и този брой може да достигне до 300 в близко бъдеще - един път Microsoft е популярна с производство. С е специализиран софтуер Red MR (все още в тайна), клиентите ще могат да вземете песни, за храна, да гледате телевизия и да играе игри на повърхността, докато слушате пиян предаване на My Heart Will Go On. О, и ще има и няколко Kinects пръснати из баровете, но това не е точно ясно дали те ще бъдат в стаите, както добре. Във всеки случай, ние ще се лети, за да Хонг Конг, за да го проверите по-късно тази седмица, така че очаквайте. За сега, можете да гледате демо на играта Liar е на повърхността на зара след почивката.

Продължавам четене Microsoft земи си най-голямата повърхност за ... от караоке бар (видео)

Microsoft земи си най-голямата цел на повърхността ... от караоке бар (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември, 2010 год. 12:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Engadget китайски | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар