вторник, 14 декември 2010 г.

Ядосан птиците мрежи 50 милиона изтегляния, все още не е достатъчно за срок от три звезди

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/angry-birds-nets-50-million-downloads-still-not-enough-for-a-th/:
И все пак свине Идете на маршируване. Rovio е Недоволните птиците е малко повече от една година, а през това време, че е опустошена до 50 милиона изтегляния, като 10 милиона от тези на Android. Впечатляващ брой сам по себе си, и че той поставя в много елитна група на игрални поредици, което си струва Bejeweled (50 м) и Легенди за Зелда (59 м) сред своите членове. (В нея членуват фантазия якета и фесове.) Ни предположение е, че включва IOS "лайт" версия, която не омаловажава събитието, но с нови версии идващи към компютър, Mac, както и големите три конзоли за игра още за магазини, рафтове - като както и продължение - ние се съмнявам, че звездата ще е от значение за дълго. Пазете си някога за размножаване на гърба, тетрис.

[Image Credit: Penney дизайн чрез Gizmodo ]

Ядосан птиците мрежи 50 милиона изтегляния, все още не е достатъчно за срок от три звезди първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември, 2010 година 02:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechCrunch | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар