вторник, 14 декември 2010 г.

Шигеру Миямото профилирани: легендарният гейм-дизайнер, вътрешно обзавеждане ентусиаст

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/shigeru-miyamoto-profiled-legendary-game-designer-interior-dec/:
Използването на традиционните показатели конверсия, "Ню Йоркър" Има десет картини на стойност думите на култови дизайнери на Nintendo Шигеру Миямото , може би бащата на съвременните видео игри, чиито мозъчни импулси пораждат харесва на Марио и Легенда на Zelda. Не разчитайте на бомба новини (спойлер: на компаниите трудно по време на работа на преносим, без очила 3D конзола ), но това определено е цялостна и забавни прочетете за произхода на интереси игри на Nintendo и Миямото себе си. Бонус: като знаем колко Миямото е извън работно време с упражнения и градинарство стана вдъхновение за WiiFit и Pikmin, не се колебайте да overanalyze колко процента си с движещи се около неговата всекидневна ще се превърне в следващото заглавие мулти-платинени.

Шигеру Миямото профилирани: легендарният гейм-дизайнер, вътрешно обзавеждане ентусиаст първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 год. 10:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Нюйоркчанин | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар