вторник, 14 декември 2010 г.

LG Optimus 2X прилича на двуядрени Star, показва HDMI-неудобно и по време на Galaxy S на видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/lg-optimus-2x-looks-like-a-dual-core-star-shows-off-hdmi-out-wh/:
LG е, в най-небрежните мода е възможно, разкри името на новия смартфон тя възнамерява да започне на Корейския пазар: Optimus 2X. Тази марка е погребан дълбоко в съобщение вчера за изключително Енио Мориконе съдържание в пакет с Optimus Мах , въпреки че някои студия хора са го откриха и впоследствие се установи, YouTube съдържание фука на слушалката. Кодово име на SU660, на 2X изглежда почти идентичен с LG Star ние обработват за себе си наскоро, като единствените разлики са в кода на продукта ("Междузвездни беше наречен P990 ) и бутона масив на дъното. С поглед към видеоклипове след почивката, голямата част от съдържанието на борда носи местни търговски марки на LG на Cyon , което води нас, за да подозирате, че 660 е само на корейския вариант на Star. Така или иначе, че LG преса отбелязва също, че Optimus 2X трябва да стартира в рамките на следващите няколко месеца - точно навреме, за да вземе Nexus е свален с една степен или две, нали LG?

Продължавам четене LG Optimus 2X прилича на двуядрени Star, показва HDMI-неудобно и по време на Galaxy S на видео

LG Optimus 2X прилича на двуядрени Star, показва HDMI-неудобно и по време на Galaxy S на видео първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти Декември 2010 03:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Phandroid | източник LG Корея , zinna0000 (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар