вторник, 14 декември 2010 г.

Kingston DataTraveler Mini Fun е USB флаш памети: те са малки и вълнуващо

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/13/kingstons-datatraveler-mini-fun-usb-flash-drives-theyre-small/:
Писна разнасящ около този скучен флаш? Kingston се чувства болката, а това е надеждата да добавите справедлива стойност на "pizazz" и "подправка" на мобилния си нужди за съхранение. Един поглед върху нов DataTraveler Mini Fun G2 всички, но потвърждава, че има голямо количество веселост прелива под цветна пластмаса, с триото на нюанси за избор (на базата на модела). Тези момчета могат да бъдат свързани заедно за ритници и се смее, с 2Б, 4GB и 8GB модели да донесе усмивки по лицата на тези, които познават и обичат. Цената е определена за £ 4.58 ($ 7.26), £ 5.04 ($ 7.99) и £ 9.00 ($ 14) от най-слабо възприемчив към повечето, без допълнителна такса за пускане на любимия си цвят - с други думи, бонус забавно е предвидено безплатно. Beat това.

Продължавам четене на Kingston DataTraveler Mini Fun USB флаш памети: те са малки и вълнуващо

Kingston DataTraveler Mini Fun е USB флаш памети: те са малки и вълнуващо първоначално се появи на Engadget на Пон, 13-ти Декември 2010 21:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Kingston | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар