вторник, 14 декември 2010 г.

Хранене Цвят получаване Android 2.2 и пазар през януари, текущи хакове може да я взривят

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/nook-color-getting-android-2-2-and-market-in-january-current-ha/:
Хранене Цвят получаване Android 2.2 през януари, текущи Froyo и пазар хакове може да я взривят
Трябваше да се запознаят с хакерство общност щеше да има ден с тези за хранене Цвят - един $ 249 Android таблет крие зад с тънък слой д-четец. Всъщност това не отнема много време да се корени нито за Android 2.2 , за да инсталира там, но това специално рана идва с интересни потенциални странични ефекти: малки експлозии термоядрен. Разрешаването на Froyo изисква изключване на процеса на батерията на устройството за наблюдение, много този, който ще отговаря за спиране на устройството преди клетки започват прегряване и, в крайна сметка, става критично. Да това е малко вероятно, но може да се случи. В същото време, друга рана, позволи на Android Market, но тези инструкции да започва с много трудна предупреждение: ". Много интелигентни хора не са в този случай следните инструкции ви обърка, може да искате да чакате, докато по-лесен метод е бил разработен."

И, слава Богу, има много по-лесен начин, идват, с Barnes & Noble, потвърждаващо, че Android 2.2 ще бъде официално идващи на хранене Цвят през януари. Да, Android 2.3 е това, което се случва, но това все още е вълнуващо ъпгрейд, тъй като най-накрая ще позволи достъп до традиционните дома Android екран и дори да даде възможност на Android Market. С други думи, тя трябва да работи само като таблетка с Android, запали апартамент и всичко останало.

[Благодаря, Райън]

Хранене Цвят получаване Android 2.2 и пазар през януари, текущи хакове може да я взриви първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти Декември 2010 година 10:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Списание Smartphone , nookDevs , PC World | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар