вторник, 14 декември 2010 г.

Pure предизвикват поток, Оазис потоци и Seista поток интернет радио най-накрая в продажба в САЩ

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/pures-evoke-flow-oasis-flow-and-seista-flow-internet-radios-fi/:
Хм, не се паля? Това е точно това, което се е случило с в състав Pure на интернет радиостанции, които са трябвало да превозва до САЩ от А още през юли. Оказа се, екипажът удари няколко места по протежение на пътя, но тя изглежда така, сякаш извиквам поток, Оазис потоци и Seista поток ще продължи да бъде което го прави в момента за празниците. Компанията наскоро обяви, че гореспоменатите трио наистина, наистина се продава сега в Америка, с всички кораби от три до нетърпеливи фанатици радио в момента. Още по-добре (и по възможност да компенсира загубеното време), облекло предлага 15% отстъпка и безплатна доставка за всички поръчки, направени преди следващия понеделник. Откровено казано, ние да очаквате да видите кадри от наследниците само за няколко седмици, тъй като CES започва, но ако имаш празно поле, което трябва попълва и опаковани ...

Продължавам четене Pure предизвикват поток, Оазис потоци и Seista поток интернет радио най-накрая в продажба в САЩ

Pure предизвикват поток, Оазис потоци и Seista поток интернет радио най-накрая в продажба в САЩ първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти Декември 2010 година 06:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Pure (1) , (2) , (3) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар