вторник, 14 декември 2010 г.

Dell Място Pro очевидно забавено отново, насочени януари сега

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/dell-venue-pro-apparently-delayed-again-targeting-january-now/:
Бихме били след тази история за няколко дни и провеждането на разстояние от наричайки го закъснение, тъй като дори най-бързите поръчки не се очаква да пристигне в ръцете на собствениците и до днес, но кандидат- Място Pro собственици сега изглежда да бъдат намалени имейли директно от Dell, че поръчките им са били официално забави до началото на януари. Причината за забавянето е ничии предполагам, но това е обществена тайна, че Dell е бил имат неприятности на Място Pro с контрол на качеството чрез ODM, Qisda - и вече сме виждали проблеми с WiFi (според твърденията въпрос на софтуер самостоятелно), погрешно батерии и СИМ-карта регистрация в областта. Ще бъда притежание стискаме палци, че някакво чудо получава първите поръчки доставени по-рано от 2011 г., тъй като сериозно, можем да мислим за няколко спецове, че ще се радва едно от тези лоши момчета в чорапи тази година. стартиране грешки са сериозен лентяй , не са те?

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Dell Място Pro очевидно забавено отново, насочени януари сега първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември, 2010 11:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар