вторник, 14 декември 2010 г.

Nokia да променя Symbian UI, кораб двуядрени телефони през 2011 г.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/nokia-to-revamp-symbian-ui-ship-dual-core-phones-in-2011/:
Ние не разполагат с никакви данни твърди още, но Computerworld съобщава, че на Nokia планира зает 2011 г., с четири до пет актуализации на Symbian UI текущо, както и двуядрени телефони. Информацията идва с любезното съдействие на Nokia старши мениджър Гюнтер Kottzieper, който направи презентация на Международния 2010 Мобилен интернет конференция в Пекин по-рано днес - слайд с надпис "Nokia Symbian 2011 приоритетни области" посочиха, че Q1 Symbian обновяване ще включва над 50 функции, включително по-интуитивен браузър, а второ и трето тримесечие актуализации ще се добави "с нов облик и усещане за потребителския интерфейс, по-гъвкав началния екран, една обновяема браузър HTML5 и по-лесен опит за актуализация на софтуера." А, свързани с хардуера слайд фитил предстоящите 1GHz телефони с повече графична памет през второто или третото тримесечие, както и двуядрени телефони и нещо, наречено "истинска увеличение камера" в края на 2011 или началото на 2012 година. (Предполагаме, че означава едно оптично увеличение, което би било само диви на мобилен телефон. Момента) Игнорирай тази сутрин E7 закъснение и всичко това звучи като доказателство на подновен интерес на Nokia в новото ръководство - и това също звучи като Nokia Поемане на Symbian развитие може да свети сериозни пожари. Ние сме умира да погледнем на тези слайдове себе си - ние ще продължаваме да копаят и да ти кажа.

Nokia да променя Symbian UI, кораб двуядрени телефони през 2011 г., първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 год. 09:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Computerworld | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар