вторник, 14 декември 2010 г.

Engadget празник подаръци Ръководство: телевизори и системи за домашно кино

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/engadgets-holiday-gift-guide-hdtvs-and-home-theater/:
Добре дошли в Engadget подаръци Пътеводител Holiday ! Екипът тук е добре запозната с сърцераздирателни затруднения на сезонни търговски опит, и ние искаме да ви помогне чрез боклук и излезе със съкровищата тази година. По-долу е на орляк днес от страна куратор чукове, и можете да се отправите обратно към подаръци център Guide, за да видите останалата част от продукта водачи, тъй като те са добавен през целия празничен сезон.
Нов HDTV е дар, който може да получите много за ползване през цялата година, но също така е един от най-скъпите продукти в списъка на Дядо Коледа. Ако сте пазаруването за ентусиасти за домашно кино, който има всичко, винаги има място в кабинета за друг серпентини или диск демо. От 3DTV на мрежа, свързана с атавистични диск на медиите, има много нови опции на палубата за празника сезон 2010 - нека да видим дали можем да стесните списъка малко и се уверете, че подарък резултати от десет от всеки десет, дори ако вашият бюджет е по-скоро като две.

Продължавам четене Engadget празник подаръци Ръководство: телевизори и системи за домашно кино

Engadget празник подаръци Ръководство: телевизори и системи за домашно кино първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 13:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар