събота, 10 септември 2011 г.

Пореметити Хацкатхон У Сан Франциску је званично Почео

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Hgn_Tgv7C94/:
scaled.IMG_2458

Сваки хакер је другачији, а то је управо оно што очекујемо да видимо када је то све кроз. Нешто ново, нешто другачије - све са потенцијалом да поремети.

До сада је око половине регистраната су је направили у место, са остатком још потписивања ин лаптопови су већ Фиред Уп, хакери су стављајући заједно главом, и енергије у соби је опипљив. Ја бих гуестимате да око 90 одсто лаптопова овде су Мац, а велика већина од њих су МацБоок мелодије. Очигледно да је хакер нотебоок избора. Пуно снек баром, приказано у наставку, је спремна и чека, иако ови момци изгледају много више обузет добијају њиховим хацк даље.

Ми ћемо вас послали са најбољих пројеката у току дана, али за сада погледајте првих неколико фотографија лудила.



Оштре Акуос СХ8298У 3Д смарт телефона иде под нож, излази у Кини

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/sharp-aquos-sh8298u-3d-smartphone-goes-under-the-knife-comes-ou/:
Истом телефону, различитим тржишним - то је управо оно што смо тражили на горе са Схарп је "нови" 3Д Акуос СХ8298У. Прво смо добили наше руке на твиннер овог уређаја - Акуос СХ-12Ц - назад на Цомпутеку , уз тај модел спортске Јапану само 1сег пријемник, Фелица (НФЦ) и 800МХз / 2100МХз бендова. Овај пут се, ОЕМ направио неке суптилне промене своје Кини улазак, смањујући за складиштење телефона од 8ГБ до 2ГБ, а паковање је са ГСМ / ВЦДМА / ХСПА радио. Остатак спецификације листе остаје потпуно исти, остављајући ово коже Андроид 2.3 телефон са 4.2-инчним КХД стереоскопски 3Д екран, два 8 мегапиксела камера, 512 МБ РАМ-а и 1.4ГХз Куалцомм МСМ8255 Снапдрагон процесор. Уколико је преведена пресе су ваша идеја забаве, само напред и проверите извор.

Оштре Акуос СХ8298У 3Д смарт телефона иде под нож, излази у Кини првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 15:58:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПоцкетНов , АндроидЦоммунити | извор Оштар (Превод) | Емаил тхис | Цомментс

НАСА Двоструки грал Обртни На путу до Месеца

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Lizyy9e97jw/NASAs-Twin-GRAIL-Craft-On-Their-Way-To-the-Moon:
видом пише "близанца лунарни Гравитација опоравак и унутрашњих послова Лабораторија (Грал) летилица подигне из Цапе Цанаверал јутрос Грал-требало би да достигне Муном о новогодишњој ноћи 2011, док је Грал-Б ће доћи Нова година 2012.. два соларни погон летелица ће летети у тандему орбите око Месеца за мерење својих гравитационо поље Лунарни истраживачи се надају да ће мисија одговорити дуготрајне питања о Месецу "из коре до сржи. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


У бици над "Твеет" жига, Твиттер Аб Твиттад

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YpZaqmhzWTg/:
tweety

Ви се сећате да у јулу 2009, Твиттер је велики смрад о девелоперс коришћења термин "цвркут" у свом Твиттер апликација. Зачудо, док је Твиттер је дуго покушава да се региструје "цвркут" заштитни знак у САД, до сада није успела, упркос својим напорима, углавном због тога што један или више независних програмера (е) у ствари су их тукли да ударац у - успешно - подношења робне марке, укључујући "туеетс" реч.

Сада, Твиттер је преселио у тужити један од тих програмера, онлине оглашавање услуга Твиттад (видети покривеност лансирања ), у покушају да се поништи упис друге о "Нека Ваш оглас Упознајте Туеетс" заштитни знак.

У жалби , што је испод уграђен, Твиттер наводи на следећи начин:

Ова акција проистиче из регистрације жига "НЕКА ВАШ ОГЛАС ЗАДОВОЉИТИ твеетс" од стране Твиттад, ДОО ("Твиттад" или "Окривљени") у вези са онлине услуге рекламирања за употребу на Туиттер. Оптуженог НЕКА ВАШ ОГЛАС ЗАДОВОЉИТИ Туеетс регистрације неправедно користи широко распрострањена удружење које конзумирања јавност знак твеет са Туиттер, и прети да блокира Твиттер из регистрације и легитимно користи сопствене марке.

У ствари, изгледа да је оптужени користио НЕКА ВАШ ОГЛАС ЗАДОВОЉИТИ Туеетс искључиво као генерички израз да се односи оглашавања у вези са Твиттер себе, и као такав није у стању да служи као знак, што чини предмет регистрације отказа по том основу. Алтернативно, ако је оптужени у стању да успостави коришћење НЕКА ВАШ ОГЛАС ЗАДОВОЉИТИ Туеетс као знак, његову регистрацију је отказана на основу постојећу права Твиттер-у твеет знак.

Сходно томе, Туиттер тражи укидање Твиттад је НЕКА ВАШ ОГЛАС ЗАДОВОЉИТИ Туеетс регистрације трговачке марке на основу Ланхам Закона 15 УСЦ § 1052 (г), § 1064 и § 1119.

Твиттад првобитно поднело пријаве жига 2. јула 2008. Од њиховом сајту:

Су контактирали сам Твиттад, али нема одговора још увек. Твиттер Коментари:

"Твиттер је органски раст запослености забележен је многе облике, укључујући и широко распрострањена, речник документован удружење" Твеет "речи уз коришћење Туиттер. То је у најбољем интересу наших корисника и програмера за смислом "Твеет да се сачува како би се спречило било забуне, па смо предузимање акције да заштити своје значење."

Речник-документовани, заиста, питате? Аха !

У одговору на питање које је НиДаилиНевс.цом у марту 2011, Твиттад оснивач Џејмс Елиасон потврдио да Твиттер је изразио "забринутост" због Нека Ваш

Смоззи додгес Т-Мобиле података планова, пружа мобилни интернет преко текста

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/smozzy-dodges-t-mobile-data-plans-delivers-mobile-web-over-text/:
Плаћање за ваш мобилни Интернет података може да буде такав превуците на новчаник. Срећом, постоје Андроид Аппс као Смоззи да ћете добити далеко од нивоа скупа, као и на информације аутопутем преко текста - нема података плана потребно. Мораћете да буде члан магента бригада да га користите, и требаће вам неограничен плану порука, али после тога, требало би да буде глатка једрење и мало екстра време чекања. До сада, добро прегледао апликација је још увек носио његове бета ознаку, и има само је тестиран на Некус С и Т-Мобиле Г2. Не дозволите да мало експериментисања бежичну вас спречити да уживате рупа-искоришћавање приступ интернету. Нешто нам говори ово решење можда неће бити доступна за дуго. Хит до линка извора испод да би тест вожњу СМС'д нето за себе.

Смоззи додгес Т-Мобиле података планова, пружа мобилни интернет преко текста првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 14:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЕктремеТецх | извор Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: П2П обавезе на дељену везу?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i88madHVTRA/Ask-Slashdot-P2P-Liability-On-a-Shared-Connection:
Анонимни читалац пише: "Ја имам цимера који инсистира на коришћењу БитТорент без узимања било какве мере предострожности Он има афинитет за преузимање материјала који је изузетно популаран и високог ризика.. Он је добио упозорење од познатог медијског гиганта у о својој прошлости дељење датотека, али није тужила Недавно смо смо почели живот у стану заједно (са једном особом) и деле наше Интернет везе и ИП адреса.. Ако му П2П активност доводи до некога покушавају да покрену правни поступак , могу ли се сматрати одговорним? Како би наши тужиоци разлику између наших рачунара ако сви делимо исту ИП адресу? Да ли би они само тужити многи од нас? " Неки правници би свакако желели да се осврнемо на све на другој страни везе. Да ли је неко тамо суочавају правних проблема, као последица неког другог коришћење везу?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ФПВ Серво контролисан авион зграби епске одмор снимак, ставља старе породичне снимке на срамоту (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/fpv-servo-controlled-plane-grabs-epic-vacation-footage-puts-old/:
У време зиме ролне око, Алистер Робертс, вероватно ће му се сетим одмор лета хецкува много боље него ми остали. Зашто? Зато што је довео ФПВ авион да сними свој одмор планински бициклизам у шпанском сунцу. Са ГоПро камера монтирана на Серво погон колевка, Алистер пилотирао авионом померањем главе и коришћењем даљинског управљача - све док први човек стриминг видео кокпита у пар наочара. Спаривањем хигх-тецх играчака са другим ГоПро на планински бициклизам његов отац, и стационарни камера на терену, Алистер је био у стању да створи заиста невероватан видео одмора од 1200 - 1500 метара у ваздух путује по 20кмпх (12мпх) - начин хладније него било оне наше тате забележен назад у дан. Погледајте видео након паузе.

[Хвала, @ бтудор]

Наставити читање ФПВ Серво контролисан авион зграби епске одмор снимак, ставља старе породичне снимке на срамоту (видео запис)

ФПВ Серво контролисан авион зграби епске одмор снимак, ставља старе породичне снимке на срамоту (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 13:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Баскијски МТБ | извор Вимео | Емаил тхис | Цомментс

Кеплер Проналази "Фантом" Екопланет

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pu4IeapkauU/Kepler-Discovers-Phantom-Exoplanet:
астроенгине пише "Кеплер свемирског телескопа је уочио екстра-соларне планете са врло чудним орбиту Понекад Кеплер-19б успорава за пет минута током 9 дана орбиту.. Понекад га убрзава до пет минута. Јоханес Келпер закони орбиталне динамику никада није рекао небеско тело може да произвољно убрзати и успорити;.. још један планетарни тело мора бити гравитационо деловање на Кеплер-19б Унесите Кеплер-19ц, свет који није приметио, али његови ефекти су гравитациона Ово је без преседана открића, онај који се потенцијално може користити у мулти-планетарни звезданих система да открије више "фантомске" светова који би иначе прошли непримећени. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АТ & Т фајлове одговор на ОП одговара, каже регулатори једноставно не разумеш

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/atandt-files-response-to-doj-suit-says-regulators-just-dont-unde/:
АТ & Т & Т
Није тајна или изненађење да АТ & Т је незадовољан ДОЈ одлуку да покуша да блокирају његово спајање са Т-Мобиле . Али, издавање саопштења за јавност је једна ствар, званично подношење радова на суду је нешто друго. Ма Бел поднела 25 страна документа тврдећи да Министарство правде тврдње представљају неразумевање тржишта и одбацује конкуренција из "иновативне Упстартс", као што су МетроПЦС и УС Целлулар . АТ & Т адвокати истичу да је Т-Мо, тренутно четврта по величини провајдер, је губи купце годинама и то је немачки матичног предузећа не може бити склон да много улажу у њу побољшање. Насупрот томе, АТ & Т је потрошио 30 милијарди долара у последње две године да повећа квалитет мреже и капацитета, ипак се бори да одржи корак са тражњом. Ми не можемо рећи аргументи су без валидности, али влада страх од тржишта доминирају само три компаније са мало подстицаја за иновације или смањили цене и изгледа добро основана. Па, раскош и званично добија у току 21. септембра, када су САД Окружном суду саслушања почети.

АТ & Т фајлове одговор на ОП одговара, каже регулатори једноставно не разумеш првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 12:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Сарадник за штампу | Емаил тхис | Цомментс

Мистерија Ванисхинг Кредитног иТунес-не показује знаке Фединг

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2GPMf59uso4/Mystery-of-Vanishing-iTunes-Credit-Shows-No-Sign-of-Fading:
Е је мц (трг) пише "Повратак на Новембар 28, 2010, неко је започео теме на Аппле-ов Форум о некоме троши више од 50 долара од његових иТунес трговине кредит на иПхоне апликације које дискусије нити је од тада порастао на више од 45 страна. .. са скоро 700 постова 'Неко - или нека група привукли - изгледа да би могли да проведу иТунес-кредитне поклон картице без дозволе, куповине апликација које корисници не желе и ко је ради хакерских изгледа прилично добар у томе: стотине корисника су видели својим кредитним иТунес-украден, и пијук не показује знаке успоравања, десет месеци након што је први пут пријављено ". Аппле је враћен одређене налоге, али не у свим случајевима компаније Аппле. Сугерише да пијук произилази из слабог, лако гуессабле лозинке, и / или пхисхинг напада у којима су корисници преваре у уласка њихове лозинке у облике хакера '. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Убаците Новац: Теагуедуино солдерлесс електронске одбора

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/insert-coin-teagueduino-solderless-electronic-board/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.


Видели смо Ардуино платформа користи за неке врло, врло кул ствари . Можете одабрати једну од ових Вишенаменски цонтраптионс за добро испод 100 долара , стављајући га на дохват руке целог скалу напредне хардверске програмера. Али, тако једноставно као што то може бити да се користи за технички склони, још увек постоји доста програмирања, и вероватно ћете морати да знате свој пут око лемилица, као добро. Теагуедуино наводи да се поједностави процес, замена застрашујући код са једноставним падајућег менија, који можете подесити у реалном времену, дајући вам инстант повратне информације као што се прилагођавања на васу кодирања 'ручни рад. Други део слагалице је Теагуедуино одбор себе, што укључује конзоле омогућила улаза и излаза (да, то значи можете оставити прстију топљење лемилица за професионалце).

Хардвер / софтвер дуо прво је појављивање овог пролећа, али је само појавио на Кицкстартер, што значи Теагуедуино може да прави свој пут до уради сам пројекат код вас у не тако далекој будућности. Нажалост, то није јефтино - мораћете да обећање $ 160 да се потпуно састављен комплет, док је $ 260 додаје екстра И / О терминала. Теагуедуино је близу пола пута његовог $ 22,000 финансирање циљ са 27 дана лево да иде, и ако све продје по плану, требало би да имате комплет од новембра. Скочи иза паузе за преглед са дизајнерима.

Наставити читање Убаци новчић: Теагуедуино солдерлесс електронске одбора

Убаците Новац: Теагуедуино солдерлесс електронске одбора првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Кицкстартер | Емаил тхис | Цомментс

Безбедности Истраживачи Црацк АПЦО П25 шифровање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OXGj3yQQeNE/Security-Researchers-Crack-APCO-P25-Encryption:
Анонимни читалац пише: "Две Аустралија безбедност истраживача, Стивен стакла и Матт Роберта су објавили детаље папир који пропусти у спровођењу шифровање (ПДФ) у АПЦО пројекат дигитални радио 25 стандарду, користе хитне службе и полиција одељења широм света. папир детаље пропусти у ДЕС-ОФБ и АДП шифровање који омогућавају кључ за шифровање да се опоравио од традиционалних бруталном силом претраге кључних Такође детаљне. је ДоС напад који користи радио-неовлашћеном инхибира механизам истраживање је део пројекта ОП25. који користи ГНУрадио да спроведе П25 стек помоћу софтвера дефинисане радио-Са овим решењем на месту, истраживачи су успели да ураде детаљну анализу саобраћаја долази из различитих радио система и за пренос и пријем на П25 радио у својој лабораторији.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони открива цене и величине је Гоогле ТВ?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Изгледа да постоји неко унутар компаније, или су незадовољни са својим платама и жели да уништи изненађење које је компанија припремила за уторак 12. октобра, или заиста имају потребу прошло. Зашто? Јер не само процуриле информације (која још није познато да ли је то реално) о могућем величинама да ће Гоогле ТВ, али и имена су се појавили који би се звао модели у питању.

Њихова имена су: НСКС-24ГТ1 24 инча, НСКС-32ГТ1 31 инча, НСКС-40ГТ1 40 инча НСКС-46ГТ1, (да, погодили сте) од 46 инча. Ипак, они су такође ризик да би њихове цене укупног броја између 1.300, 1.400 и 1.900 долара.

Радознао ствар: ако је то истина, најјефтинији модел Гоогле ТВ ће бити још скупље (300 долара) да 32-инчни модел скупљи од Сони је људе у свом каталогу.

Снага Захтевамо од САД домови очекује се да се заљубљује у Декади

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCTrUBCO3MA/Power-Demand-From-US-Homes-Expected-To-Fall-For-a-Decade:
Чујемо све време да домаћинства потрошња енергије расте, како у САД и широм света. То је било тачно у велику слику за неколико деценија најмање, али читалац цаптаинколотх, а његов први прихватио поднесак, указује на Асошијетед прес чланак са неке охрабрујуће вести о овом фронту: стопа раста у САД домаћинству коришћење енергије и енергије у домаћинствима користи сама, очекује се да ће нешто пада у наредних 10 година. Узмите га за оно што ће се, али то извлачи се закључак од стране Електропривреде Институт за истраживање ", непрофитна група који финансира програм индустрије."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.