събота, 10 септември 2011 г.

Изнајмљивање возила Тржиште Гетароунд добија око 3,4 милиона долара

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_M_aUFLFSeo/:
Screen Shot 2011-09-09 at 5.25.03 PM

Изнајмљивање аутомобила у заједници Гетароунд најављује 3,4 милиона долара семе круг и данас, уз учешће од Нетфлик оснивач Марк Рандолф , Поверсет оснивач Барни Пел , УордПресс ' Матт Мулленвег , Редпоинт подухватима , генерал Катализатор , Мајкл Аррингтон -а Црунцхфунд и други.

Суоснивач Сем Заид ми говори да инвеститор замах за Гетароунд, који је у истом пеер то пеер царсхаринг простор као релеј Вожње , покупио "као гангбустерс", након свог деби и евентуални победи на ТецхЦрунцх пореметити Њујорку. Семе круг завршио као масовно преувеличане, подизање скоро 3к више од почетне намере.

Заид ми говори да је од свог лансирања у мају , служба је довео на "десетине хиљада" корисника и тај ауто власник пријаве су премашили 5.000 широм земље. Према Заид, врх Гетароунд власници аутомобила су сада зарадио између $ 6.000 до $ 10.000 годишње, а неки су чак и покрива њихов аутомобил плаћање преко изнајмљивање својих аутомобила. Просечан приход по аутомобилу у Баи Ареа је $ 340 месечно.

Компанија је такође недавно унапређени своје иПхоне апп, који пре свега омогућава закупци и на резерве и приступе својим Гетароунд аутомобила.

Гетароунд је тренутно доступан у Јужној залива, источне залив и Сан Франциску, и Заид ми каже да је разматра Сијетла и Портланд као кандидата за могуће проширење. Бесплатан сервис монетизес узимајући 40% провизија по трансакцији, који укључује помоћ на путу, осигурање и подршку.

Заид каже да основна предност покретања Гетароунд на ТецхЦрунцх пореметити Њујорку да је конференција потврдио и покретање и тржишта, "То је заиста донео много кредибилитета како Гетароунд и пеер то пеер тржиште аутомобила деле у целини. Зато што је то веома ново тржиште, то је од огромне вредности. "

Напомена: Као што је горе наведено, ТецхЦрунцх оснивач Мајкл Аррингтон улаже у Гетароунд преко Црунцхфунд. Можете прочитати више о његовом инвестиционом политиком овде .


Няма коментари:

Публикуване на коментар