събота, 10 септември 2011 г.

Убаците Новац: Теагуедуино солдерлесс електронске одбора

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/insert-coin-teagueduino-solderless-electronic-board/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.


Видели смо Ардуино платформа користи за неке врло, врло кул ствари . Можете одабрати једну од ових Вишенаменски цонтраптионс за добро испод 100 долара , стављајући га на дохват руке целог скалу напредне хардверске програмера. Али, тако једноставно као што то може бити да се користи за технички склони, још увек постоји доста програмирања, и вероватно ћете морати да знате свој пут око лемилица, као добро. Теагуедуино наводи да се поједностави процес, замена застрашујући код са једноставним падајућег менија, који можете подесити у реалном времену, дајући вам инстант повратне информације као што се прилагођавања на васу кодирања 'ручни рад. Други део слагалице је Теагуедуино одбор себе, што укључује конзоле омогућила улаза и излаза (да, то значи можете оставити прстију топљење лемилица за професионалце).

Хардвер / софтвер дуо прво је појављивање овог пролећа, али је само појавио на Кицкстартер, што значи Теагуедуино може да прави свој пут до уради сам пројекат код вас у не тако далекој будућности. Нажалост, то није јефтино - мораћете да обећање $ 160 да се потпуно састављен комплет, док је $ 260 додаје екстра И / О терминала. Теагуедуино је близу пола пута његовог $ 22,000 финансирање циљ са 27 дана лево да иде, и ако све продје по плану, требало би да имате комплет од новембра. Скочи иза паузе за преглед са дизајнерима.

Наставити читање Убаци новчић: Теагуедуино солдерлесс електронске одбора

Убаците Новац: Теагуедуино солдерлесс електронске одбора првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Кицкстартер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар